Opleidingen airco - Wasco

Blijf je ontwikkelen met de opleidingen van Wasco

Wasco is meer dan alleen de groothandel in airco’s die jou producten levert. Wij zijn er ook voor je als het gaat om kennis. Onze kennis delen we graag met jou door opleidingen aan te bieden. Zo bieden wij een F-gassen opleiding met STEK examen, een opleiding om airco’s te installeren en een MaxiPro training. 

F-gassen opleiding

Samen GO°, het opleidingscentrum voor de koudetechniek, biedt ons WasCollege een F-gassen opleiding aan. Deze opleiding gaat uit van certificering in Categorie 2. De inhoud is gericht op airconditioning en warmtepompsystemen. Je leert de theorie van onze opleiders en de praktijk bij GO°, waar je ook het STEK examen doet. 

Airco-installatie in de Praktijk

Heb je een F-gassen certificaat, dan wil je natuurlijk aan de slag. Bij de opleiding Airco-installatie in de Praktijk van WasCollege leer je hoe je zelf een airco-installatie kunt bouwen. Onze opleiders leren je bijvoorbeeld de juiste plaats van de units te bepalen en hoe je een condenspomp aanbrengt. 

MaxiPro-training

Met onze MaxiPro-training leer je om te persen met MaxiPro. Wil je dit doen en garantie hebben op de verbinding? Volg dan kosteloos deze training bij ons. 

Wil je meer informatie over deze opleidingen? Ga dan naar de opleidingspagina’s. Hier vind je ook hoe je je aan kunt melden voor de opleiding.