ULTRA 8, de radiator die altijd past! - Wasco

ULTRA 8 – De radiator die altijd past!

Ben je op zoek naar een radiator met meerdere aansluitingen, zodat je ‘m altijd kan gebruiken? Met ULTRA 8 heb je de juiste radiator gevonden. Deze past altijd door de rechtsonder-, zij- en middenaansluitingen.

De radiatoren, allemaal met 8 aansluitingen, zijn verkrijgbaar in verschillende types: 11, 21, 22 en 33. De types 21, 22 en 33 in geribde uitvoering zijn ook nog eens omkeerbaar. Dat maakt het extra makkelijk, want als je niet weet waar de aansluiting van de radiator zit kun je dus altijd deze 3 types van ULTRA 8 gebruiken.

De radiatoren van ULTRA 8 worden standaard volledig voorgemonteerd geleverd. Daarnaast zijn ze uitgerust met elegante zijpanelen en een robuust bovenrooster. Voor ieders smaak is er een radiator, want ze zijn te krijgen in veel kleuren en ook verkrijgbaar met een vlakke voorplaat.

Welke aansluiting je dus ook nodig hebt, welke kleur je ook wilt: ULTRA 8 past altijd!

Bekijk het hele ULTRA 8-assortiment

Uitstekende afgiftecapaciteit

ULTRA 8 heeft een bijzonder hoge afgifte. Als voorbeeld nemen we de T22-600-1000, deze heeft een vermogen van maar liefst 1732 Watt. We hebben alle afgiftes gebundeld in een afgiftetabel, zodat jij makkelijk kan bepalen wat je nodig hebt bij het geselecteerde temperatuurtraject.

Bekijk afgiftetabel

Lekker makkelijk te installeren

Met behulp van de bijgeleverde J-consoles is de ULTRA 8 radiator makkelijk en snel te installeren. De J-console is uitgevoerd met een click bovenhouder en daarnaast zitten de vooringestelde Heimeier insert, ontluchter en blindstoppen voorgemonteerd in de radiator. In 5 stappen installeer jij een ULTRA 8 radiator.

Installatie in 5 stappen

Te verkrijgen in kleur of met een vlakke voorplaat

ULTRA 8 past altijd, ook op visueel vlak. Kies uit een uitgebreid palet aan kleuren, zodat het altijd past bij jouw interieur. Of ga voor een vlakke voorplaat, die ook in veel verschillende kleuren leverbaar is. Ook de zijpanelen en het bovenrooster zijn in vlakke uitvoering verkrijgbaar.

Bekijken alle kleuren

Ruim uit voorraad leverbaar

Ruim 230 maten geribde radiatoren en 63 maten met vlakke voorplaat liggen voorradig in ons distributiecentrum in Apeldoorn, zodat wij jou altijd snel de juiste radiator kunnen leveren. Zo ben jij altijd verzekerd van een snelle levering van de juiste radiator. Maak snel een keuze met onze snelselectiekaart.

Bekijk de snelselectiekaart

A-merkkwaliteit uit Nederland

De radiatoren worden geproduceerd door een gerenommeerde Nederlandse fabrikant. Dat betekent dat je met ULTRA 8 altijd een radiator hebt van een uitstekende kwaliteit.

8 aansluitingen

Zoals gezegd; ULTRA 8 past altijd. Met 8 aansluitingen (rechtsonder-, zij- en middenaansluitingen) is de radiator overal te monteren. De types 21, 22 en 33 in geribde uitvoering zijn ook nog eens omkeerbaar. Hieronder vind je de technische documenten voor de standaard en de vlakke variant en een montagehandleiding.