Wasco volumebox - Wasco

Wasco volumebox

Nooit meer schade aan jouw materiaal met de Wasco volumebox. Alle handzame materialen, waaronder onderdelen en aansluitmaterialen, worden in een kunststof box geleverd. De box past altijd door de deur en is geschikt om vervoerd te worden over steigers. Verminder afval door jouw bestelde en benodigde onderdelen in de kunststof verrijdbare volumebox te laten verpakken. Niet-noodzakelijke plastic en kartonnen verpakkingen worden zoveel mogelijk verwijderd. Het plastic en karton van producten die met verpakkingen vervoerd moeten worden, kan je na gebruik weer in de volumebox stoppen. Wij halen de box weer op en zorgen ervoor dat het afval, volgens de geldende normen, kosteloos wordt opgehaald.

Jouw voordelen:

• Geen transportschade

• Een slim formaat op wielen, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is

• Al het benodigde materiaal bij de hand

• Afsluitbaar en dus veiliger

• Spatwaterdicht

50% tijdswinst door slimme logistiek

Wasco’s bouwlogistiek bewijst zichzelf opnieuw. In een mooi project behaalde onze klant maar liefst 50% tijdswinst doormiddel van het inzetten van slimme bouwlogistiek, prefab en volumeboxen.

Bekijk het project

Onze specialisten gaan graag samen met jou in gesprek om te kijken hoe we jouw processen kunnen optimaliseren. Zo kan de monteur de materialen op de bouwplaats sneller verwerken en zich focussen op complexere zaken.

Afspraak maken