Assortiment groothandel verwarming - Wasco

Alles op het gebied van verwarming

Met een breed assortiment op het gebied van verwarming hebben we vrijwel alles in huis om een volledige verwarmingsinstallatie te realiseren. Vrijwel al deze artikelen zijn gemakkelijk te vinden in één van onze vestigingen of in onze webshop. Ook hebben we alle benodigde toebehoren. Deze onderdelen zijn gemakkelijk te vinden in onze handige onderdelenzoeker.

Er verandert natuurlijk een hoop op het gebied van verwarming en daar spelen we op in door de ontwikkelingen in de gaten te houden en de beste nieuwe producten aan te bieden. In ons assortiment zitten namelijk niet alleen warmtepompen, zonnesystemen en pelletkachels, maar ook volledige smart home systemen en slimme thermostaten zodat je voor de eindgebruiker een compleet systeem kan samenstellen.

Omdat we een zeer uitgebreid assortiment hebben, hebben we dit onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo vind jij makkelijker wat je nodig hebt.

Cv-ketels

Wij bieden cv-ketels van alle grote merken. Heb je onderdelen nodig, dan hebben we onderdelen van vrijwel alle cv-ketels die in Nederland verkocht worden.

Bekijk ons assortiment

Warmtepompen

Bij Wasco bieden we je verschillende soorten warmtepompen van fabrikanten die complete systemen bieden. Daardoor heb jij altijd alles wat je nodig hebt en kunnen wij ook alle benodigde toebehoren bieden.

Bekijk ons assortiment

Radiatoren

Wij hebben niet alleen radiatoren en convectoren in ons assortiment, maar ook de spullen die nodig zijn om deze te installeren en compleet te maken.

Bekijk ons assortiment

Leidingsystemen

Zonder leidingwerk geen verwarming, dus biedt Wasco een uitgebreid assortiment aan leidingsystemen. Van verdelers tot perssystemen en buisisolatie.

Bekijk ons assortiment

Rookgasafvoer

Goede rookgasafvoer is essentieel bij de installatie van cv-ketels. Dus voor bijna ieder type rookgasafvoer hebben wij de juiste materialen in ons assortiment.

Bekijk ons assortiment

Thermostaten

Er verandert veel op het gebied van thermostaten en regelingen, dus zijn er regelmatig nieuwe artikelen in onze catalogus te vinden.

Bekijk ons assortiment

PVT-systemen

Ons assortiment aan zonnesystemen biedt je alles om een goedwerkend en compleet systeem samen te stellen. Door de almaar groeiende vraag breiden we ons assortiment voortdurend uit. We bieden niet alleen zonnepanelen, maar ook zonneboilers en PV-panelen.

Bekijk ons assortiment