advies groothandel duurzaam - Wasco

Persoonlijk advies van ontwerp tot oplevering

Bij Wasco hebben we een afdeling die volledig draait om het adviseren en begeleiden van de klant: Wasco Techniek. Deze afdeling is de schakel tussen jou en de fabrikant. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met passend advies en zorgen ook dat ze dit advies waar kunnen maken. Met alle kennis en ervaring die de medewerkers van de afdeling Techniek bezitten zullen ze altijd, samen met jou, op zoek gaan naar een passende oplossing voor je vraagstuk. 

Onze afdeling Techniek helpt je graag bij jouw duurzame energieprojecten voor de woningbouw en kleine utiliteit. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. 

Wasco is ook nog eens BRL 6000-21 gecertificeerd en staat ingeschreven in de databank Bodem+ van de overheid. Doordat ons bedrijf deze certificering heeft, mogen de medewerkers van de afdeling Techniek grondgebonden warmtepompsystemen ontwerpen en berekenen voor de woningbouw en kleine utiliteit. 

De medewerkers van Wasco Techniek laten jou graag de duurzame mogelijkheden zien in het Wasco Energie Centrum. Wil je meer weten over het Wasco Energie Centrum? Lees daar dan over op onze pagina over het Wasco Energie Centrum.

Vier keer per jaar brengt Wasco het ook tijdschrift Koppeling uit. Dit magazine staat in het teken van duurzaamheid. Je leest hier meer over op de Koppeling-pagina.

Wil je meer informatie over duurzame energie of duurzame apparaten? Of heb je een andere vraag voor onze afdeling Techniek? Bel ons dan op 088 099 5690.

De afdeling Techniek kan jou voorzien van advies over de volgende onderwerpen:

  • Maatwerk en gestandaardiseerde energiepakketten.
  • Installatieontwerpen voor woningbouw, kleine utiliteit, hotels, werkplaatsen, recreatie en meer.
  • Renovatie van bestaande systemen met energiezuinige oplossingen.
  • Nieuwe oplossingen voor gasloos wonen en werken.
  • Gecertificeerde berekeningen voor bodemgebonden warmtepompsystemen.

Je kan bij ons terecht voor advies

Subsidiemogelijkheden

De overheid wil duurzaamheid stimuleren en wil er graag voor zorgen dat steeds meer huizen en bedrijven verwarmd worden uit duurzame bronnen. Daarom heeft ze verschillende subsidies in het leven geroepen waar bedrijven gebruik van kunnen maken. Wil je meer weten over deze subsidies zoals, ISDE, MIA en VAMIL lees dan verder op onze subsidiepagina.

Subsidies