Projecten en oplossingen - Wasco

Projecten en oplossingen

In onze branche draait het om tijd, efficiëntie en duurzaamheid. De materialen op het juiste moment, op de juiste plaats geleverd krijgen. Daarom hebben wij veel onderzoek gedaan naar en veel geïnvesteerd in slimme logistieke diensten die tijdwinst en gemak opleveren voor de klant. Wasco biedt verschillende logistieke diensten aan die het dagelijkse werk efficiënter en gemakkelijker maken. Deze diensten nemen ook nog de duurzaamheid in acht.

Bouwlogistiek

Bestelde goederen op het juiste moment af laten leveren in de juiste ruimte op locatie betekent voor de klant een verhoging van de efficiëntie in het bouwproces en daarmee een hoger rendement. Onder bouwlogistiek valt niet alleen levering, want in overleg is het ook mogelijk om de emballage en het verpakkingsmateriaal mee terug te laten nemen. Daardoor blijft je bouwplaats schoon, veilig en overzichtelijk. De verpakkingsmaterialen worden in ons centrale distributiecentrum verwerkt of hergebruikt.

Bouwlogistiek

Ontzorgbox

De Wasco Ontzorgbox geeft de zekerheid dat van een specifiek project het juiste aantal materialen tot de beschikking staat om een installatie op efficiënte wijze af te ronden. Zo bespaart de klant op magazijn- of opslagcapaciteit, wat ten goede komt aan de overheadkosten. De Wasco Ontzorgbox stelt de klant in staat om alle materialen voor bijvoorbeeld een ketelinstallatie in één doos voorhanden te hebben. Wasco ontzorgt de klant door al deze materialen in één handzame doos te leveren. Het voordeel van de Ontzorgbox is dat deze herbruikbaar is. Er wordt geen gebruikgemaakt van onnodig verpakkingsmateriaal en de Ontzorgboxen zijn te stapelen, waardoor deze optimaal vervoerbaar zijn.

Ontzorgbox

Wasco Energie Centrum

In 2000 heeft Wasco het Wasco Energie Centrum in Twello geopend. Direct naast het hoofdkantoor in Twello zijn de meest actuele duurzame producten van verschillende leveranciers werkend opgesteld. Het kenniscentrum wordt onder andere gebruikt voor themadagen en workshops over duurzame energie. De technische adviseurs kunnen berekeningen maken en de klant ondersteunen bij technische vraagstukken en subsidieaanvragen.

Wasco Energie Centrum

Vloerverwarmingscalculator

Wasco biedt via Wasco.nl een vloerverwarmingscalculator. Door middel van deze calculator kan de klant exact uitrekenen wat voor hem of haar de beste oplossing is op het gebied van vloerverwarming. Wanneer het volledige stappenplan is ingevuld wordt exact uitgerekend hoeveel materialen de klant nodig heeft en welke materialen de klant nodig heeft voor het verbruik van zijn of haar vloerverwarming. Hiermee zorgt Wasco dat de klant bespaart op zowel geld als energie doordat exact de juiste producten worden geleverd.

Vloerverwarmingscalculator