Digitaal zakendoen met Wasco - Wasco

Digitaal zakendoen met Wasco 

Onze branche wordt steeds digitaler en Wasco werkt er graag aan mee om het allemaal zo makkelijk mogelijk voor jou te maken. Daarom zorgen wij ervoor dat je digitaal zaken met ons kan doen. Standaard gebruiken wij MessageService, maar heb je geen mogelijkheid tot MessageService dan gaan we uiteraard samen op zoek naar een passende oplossing.  

MessageService – wat is het?

MessageService is een communicatieprotocol waarbij berichten worden uitgewisseld tussen partijen, in dit geval tussen jou en Wasco. Het handige aan MessageService is dat jij geen extra programma hoeft te installeren, je kunt het gewoon met je eigen softwareprogramma gebruiken. Met de MessageService kunnen orders geplaatst worden en kunnen orderbevestigingen, pakbonnen en facturen uitgewisseld worden. Deze webservice is opgebouwd via de DICO-standaard van Ketenstandaard.

Lees meer over MessageService

Vandaag besteld, vandaag ophalen

Met MessageService zorgt Wasco, als enige groothandel, ervoor dat als je vandaag iets besteld tijdens de openingstijden van de vestiging, je dit vandaag ook nog op kunt halen (ook binnen de openingstijden). Bestel jij dus vandaag iets bij ons dat op voorraad is? Haal het dan dezelfde dag nog op.

Onze vestigingen