Conditiebestanden - Wasco

Conditiebestanden

Conditiebestanden zijn overzichten van de actuele korting per kortingsgroep. Ook worden in deze bestanden eventuele nettoprijzen weergegeven op artikelnummer. Op deze pagina vind je meer informatie over conditiebestanden. 

Formaten

Er zijn vier soorten conditiebestanden, drie in txt en één in xlsx. Een van de txt-bestanden is opgebouwd volgens het ICC-formaat. We versturen in totaal vier e-mailberichten met vier verschillende bijlagen en bestandsformaten. In elke mail staat als onderwerp vermeld welk bericht is meegestuurd.

Bijlage X: xls is een leesbare versie

Bijlage C: txt is een import bestand ICC

Bijlage E: txt is een Wasco import

Bijlage L: txt is een leesbare versie

Conditiebestanden van een bepaald assortiment

Het is niet mogelijk om de conditiebestanden van een bepaald assortiment te ontvangen. Het conditiebestand is een overzicht van alle condities voor jouw debiteurennummer. 

Wijziging condities

In overleg met jouw vertegenwoordiger kunnen er condities gewijzigd worden. In de meeste softwarepakketten wordt weergegeven welke condities dit betreft. Bij de txt-versie waarvan de bijlage begint met een L worden de wijzigingen aangegeven met een #. Bij het bestand dat begint met een X of een C wordt de datum van de wijziging meegegeven. 

Frequentie

De conditiebestanden worden iedere laatste zondag van de maand verstuurd. Deze worden verstuurd via e-mail. 

Andere vragen

We helpen je graag verder met meer informatie over de conditiebestanden. Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen. Wij zullen je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden. 

Aanvragen conditiebestand