Conditiebestanden - Wasco

Conditiebestanden

Conditiebestanden zijn overzichten van de actuele korting per kortingsgroep. Ook worden in deze bestanden eventuele nettoprijzen weergegeven op artikelnummer. Op deze pagina vind je meer informatie over conditiebestanden. 

Formaten

Er zijn vier soorten conditiebestanden, drie in txt en één in xlsx. De bijlage die begint met een C is opgebouwd volgens het ICC-formaat. We versturen in totaal vier e-mailberichten met vier verschillende bijlagen en bestandsformaten. In elke mail staat als onderwerp vermeld welk bericht is meegestuurd.

Bijlage die begint met X: xls, is een leesbare versie

Bijlage die begint met C: txt, is een importbestand ICC

Bijlage die begint met E: txt, is een Wasco import

Bijlage die begint met L: txt, is een leesbare versie

Conditiebestanden van een bepaald assortiment

Het is niet mogelijk om de conditiebestanden van een bepaald assortiment te ontvangen. Het conditiebestand is een overzicht van alle condities voor jouw debiteurennummer. 

Wijziging condities

In overleg met jouw vertegenwoordiger kunnen er condities gewijzigd worden. In de meeste softwarepakketten wordt weergegeven welke condities dit betreft. In de bijlagen die beginnen met een L of een E worden de wijzigingen aangegeven met een #. In de bestanden die beginnen met een X of een C wordt de datum van de wijziging meegegeven. 

Frequentie

De conditiebestanden worden iedere laatste zondag van de maand verstuurd. Deze worden verstuurd via e-mail. 

Andere vragen

We helpen je graag verder met meer informatie over de conditiebestanden. Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen. Wij zullen je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden. 

Aanvragen conditiebestand