Assortiment groothandel sanitair - Wasco

Wasco vervult alle sanitairwensen

Wasco is jouw groothandel in sanitair met een zeer uitgebreid assortiment. Natuurlijk is sanitair een heel breed begrip, daarom maken we het graag makkelijker voor jou om te vinden wat je zoekt. Wij hebben ons assortiment onderverdeeld in verschillende categorieën. Weet je niet zeker of het product dat jij zoekt daar tussen zit? Dan kun je natuurlijk ook ons volledige assortiment bekijken. Je kunt ook altijd bij onze vestigingen terecht voor meer informatie over onze producten. Met meer dan 30 vestigingen zijn we altijd dichtbij.

Badkamer

Ons badkamerassortiment bevat alles wat je nodig hebt om de perfecte badkamer te creëren voor je klant. Je vindt hier bijvoorbeeld douches, baden en toiletten, maar we leveren je ook wastafelmeubels, badmeubels en nog meer.

Badkamerassortiment

Keuken

Sanitair is essentieel in een keuken, want wat is een keuken zonder kraan? Bij Wasco vind je uiteraard keukenkranen, kokendwaterkranen en gootstenen. Alles om een keuken compleet te maken.

Keukenassortiment

Utiliteit

Heb je een utiliteitsproject? Neem dan een kijkje bij ons sanitairassortiment voor utiliteit. Wij voorzien je van wastroggen, handdrogers en rvs sanitair. Daarnaast zorgen we ervoor dat jij het gebouw ook veilig kunt maken, door producten te leveren voor legionellapreventie en brandpreventie.

Utiliteitsassortiment

Loodgieter

Een sanitairgroothandel is er natuurlijk voor de loodgieters. Wij leveren alles wat je nodig hebt om je werk te doen. Met ons bevestigingsmateriaal, onze afvoeren, ons gereedschap en meer krijg jij iedere klus geklaard. Je vindt hier ook dakgoten en hemelwaterafvoer (hwa). We hebben een groot deel van dit assortiment ook op voorraad liggen bij de vestigingen.

Loodgietersassortiment

Miva

Jij wilt je klanten veiligheid garanderen en wij helpen je daarbij met ons miva-sanitair, ook wel ergonomisch sanitair genoemd. Met bijvoorbeeld rolstoelwastafels, douchezittingen en toiletbeugels uit ons assortiment creëer jij veilige badkamers voor iedereen.

Miva-assortiment

Volledig assortiment

Heb je nog niet kunnen vinden wat je zoekt in één van de bovenstaande categorieën? Bekijk dan ons volledige sanitairassortiment.

Volledig assortiment