Wasco digitale diensten - Wasco

Digitaal bestellen

Wij begrijpen dat het bestel- en facturatieproces zo makkelijk mogelijk moet zijn voor onze klanten. Daarom zijn er bij Wasco verschillende mogelijkheden voor het digitaal bestellen en factureren. Hieronder lees je meer over de opties die wij bieden. 

Artikelbestanden

Artikelbestanden bevatten alle artikelen met daarbij de brutoprijzen. Deze bestanden kunnen ingelezen worden in verschillende softwaresystemen. Wasco biedt de artikelbestanden in onder andere het PAB-formaat aan.

Meer informatie over artikelbestanden

Conditiebestanden

Wasco biedt conditiebestanden in vier formaten aan, waaronder het ICC-formaat. Door het conditiebestand te koppelen aan het artikelbestand in een eigen softwarepakket is voor elk artikel een brutoprijs en een korting beschikbaar, dus ook de nettoprijs.

Lees alles over conditiebestanden

ICM

Digitaal bestellen kan bij Wasco onder andere via ICM. Dit is een communicatiemodule waarbij ICM-bestanden in ASCII-formaat worden gebruikt. Na het plaatsen van een ICM-order ontvangt de besteller een ICB (de bevestiging van de order).

Meer weten over ICM?

XML

Voor orders, bevestigingen en facturen kan bij Wasco XML gebruikt worden. Wasco gebruikt voor XML-bestellingen, -bevestigingen en -facturen in XML de formaten INSBOU009 en INSBOU003.

Meer informatie over XML

Digitale facturen

Wasco biedt op dit moment verschillende formaten aan om facturen digitaal te versturen. Dit zijn XML (INSBOU003), ICF (ASCII) en PDF.

Wil jij meer weten over XML, ICF of PDF?

Barcodescanner

De barcodescanner van Wasco zorgt ervoor dat jij in het magazijn of bus de producten kan scannen die besteld moeten worden. De scanner wordt gebruikt in combinatie met het barcodescannerprogramma.

Lees meer over de barcodescanner van Wasco