Wasco digitale diensten - Wasco

Digitaal bestellen

Wij begrijpen dat het bestel- en facturatieproces zo makkelijk mogelijk moet zijn voor onze klanten. Daarom zijn er bij Wasco verschillende mogelijkheden voor het digitaal bestellen en factureren. Hieronder lees je meer over de opties die wij bieden. 

Artikelbestanden

Artikelbestanden bevatten alle artikelen met daarbij de brutoprijzen. Deze bestanden kunnen ingelezen worden in verschillende softwaresystemen. Wasco biedt de artikelbestanden in onder andere het PAB-formaat aan.

Meer informatie over artikelbestanden

Conditiebestanden

Wasco biedt conditiebestanden in vier formaten aan, waaronder het ICC-formaat. Door het conditiebestand te koppelen aan het artikelbestand in een eigen softwarepakket is voor elk artikel een brutoprijs en een korting beschikbaar, dus ook de nettoprijs.

Lees alles over conditiebestanden

ICM

Digitaal bestellen kan bij Wasco onder andere via ICM. Dit is een communicatiemodule waarbij ICM-bestanden in ASCII-formaat worden gebruikt. Na het plaatsen van een ICM-order ontvangt de besteller een ICB (de bevestiging van de order).

Meer weten over ICM?

Digitale facturen

Wasco biedt op dit moment verschillende formaten aan om facturen digitaal te versturen. Dit zijn XML (INSBOU003), ICF (ASCII) en PDF.

Wil jij meer weten over XML, ICF of PDF?

Barcodestickers

Met de barcodestickers van Wasco in je magazijn of bus plaats jij razendsnel een bestelling. Scan het artikel met de Wasco app en bestellen maar.

Lees meer over de barcodestickers van Wasco