Vasco designradiatoren - Wasco

Vasco designradiatoren

Bij Wasco vind je een uitgebreid assortiment designradiatoren van Vasco. Wij leveren als groothandel verschillende prachtige designradiatoren van dit vooraanstaande merk. Ben je op zoek naar de strakke Vasco Oni om in een badkamer te installeren? Of zoek je juist een Vasco Flatline radiator voor in een woonkamer? Bij Wasco vind je een uitgebreid assortiment stalen en aluminium designradiatoren. 

Vasco designradiatoren aluminium

Een aluminium radiator van Vasco kenmerkt zich door het lichte(re) gewicht waardoor deze eenvoudig te monteren is. Door het roestwerende karakter is zijn deze aluminium designradiatoren overal toepasbaar, zo kan je een designbadkamer van een klant dus afmaken met een prachtige radiator! Het mooiste is misschien nog wel dat dit design niet afdoet aan de prestaties. Deze prachtige radiatoren zijn behalve een lust voor het oog ook efficient in warmteafgifte.

Aluminium designradiatoren van Vasco

Vasco designradiatoren staal

Vasco levert een uitgebreide collectie stalen designradiatoren. Is jouw klant op zoek naar een prachtige stalen radiator voor in de woonkamer, slaapkamer, hal of andere (niet natte) ruimte? Dan vind je hier een uitgebreide selectie designradiatoren van Vasco.

Stalen designradiatoren van Vasco