Assortiment groothandel duurzaam - Wasco

Voor elk probleem een duurzame oplossing

De plannen van de overheid om van het gas af te stappen, heeft de vraag naar alternatieven voor de standaard cv-ketel in een stroomversnelling gezet. Wasco heeft daarom een breed aanbod van deze alternatieven zoals warmtepompen, pelletkachels en luchtverwarmingstoestellen.

Ons assortiment op het gebied van duurzaamheid heeft veel raakvlakken met verschillende andere productgroepen, dus lichten we hier veel producten uit die we je kunnen bieden voor het verduurzamen van bestaande systemen of de installatie van complete nieuwe systemen zoals zonnesystemen en pv-panelen.

Al meer dan 25 jaar houden wij ons bezig met onderdelen. We hebben dan ook niet stilgezeten om onderdelen op het gebied van duurzaamheid aan te bieden. We zijn daarom jouw onderdelengroothandel met meer dan 18.000 onderdelen. Ook op het gebied van duurzaamheid.

Warmtepompen

De energietransitie vraagt om nieuwe manieren van verwarmen en de warmtepomp is een populaire oplossing. Wasco heeft verschillende merken in ons assortiment.

Lees meer over onze warmtepompen

Ventilatie

Wij bieden je niet alleen de ventilatie zelf, maar ook de toebehoren, onderdelen, filters en meetapparatuur. Veel is uit voorraad leverbaar en alles is te bestellen in de webshop.

Lees meer

Vloerverwarming

Wasco biedt verschillende vloerverwarmingssystemen aan. We hebben draadmatsystemen, noppenplaatsystemen, tackerplaatsystemen en meer. Daarbij bieden alle mogelijke toebehoren om een compleet systeem te installeren.

Bekijk ons assortiment

PV en Zonnesystemen

We bieden door de groeiende vraag naar zonnepanelen, complete zonnesystemen aan. Bij ons kan je terecht voor PV, zonneboilers, collectoren, appendages en toebehoren.

Lees meer

Biomassa

De vraag naar biomassaketels is flink gegroeid in de afgelopen jaren. Daarom heeft Wasco verschillende soorten in het assortiment. We bieden pelletkachels, pelletketels en moederhaarden aan.

Bekijk ons assortiment