Gezond binnenklimaat - Wasco

<< Terug naar overzicht

Opleiding: Gezond Binnenklimaat, Ventilatie en Luchtbehandeling

Pak het luchtbederf aan

Het creëren van een gezond binnenklimaat is niet alleen belangrijk voor iemands gezondheid, maar ook voor de gebouwen waar mensen zich grote delen van hun leven in bevinden. Omdat dit vaak onderschat wordt, leren we jou hoe je een gezond binnenklimaat realiseert. Onze 1-daagse opleiding onderwijst je over het verkrijgen van de juiste balans tussen temperatuur, conditie en luchtkwaliteit. Deze balans kan een mens actiever en gezonder maken. Daarnaast voorkomt een gezond binnenklimaat de vorming van schimmels en de groei van allerlei bacteriën. Het is dus hoog tijd om dat luchtbederf aan te pakken door te leren hoe je een gezond binnenklimaat creëert.

Inhoud training

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zich wil inzetten om de ventilatie en luchtkwaliteit van nieuwbouw en bij renovatie te verbeteren. Voor deze opleiding is het handig als je voor de start al inzicht hebt in de basiswerking van ventilatie. Je leert tijdens deze opleiding:

  • wat een gezond binnenklimaat inhoudt;
  • hoe we een gezond binnenklimaat kunnen bereiken;
  • de toepassingen van ventilatiesystemen en de daarbij behorende hulpstukken;
  • eenvoudige berekeningen van luchthoeveelheid en snelheid maken.

Praktische informatie

  • Duur: Deze opleiding duurt één dag
  • Locatie: Wasco Energie Centrum in Twello
  • Kosten: Deze opleiding kost € 175,- (exclusief btw). Voor dit bedrag kun je niet alleen de opleiding volgen, maar krijg je ook het lesmateriaal, een lunch en het certificaat.
  • Subsidie: Voor deze opleiding kun je mogelijk gebruik maken van de Wij Techniek-subsidie (voorheen OTIB). Meer informatie hierover vind je op de Wij Techniek-website.

Corona maatregelen
Wasco neemt haar verantwoordelijkheid voor de gezondheid van haar klanten en medewerkers. Daarom hebben wij de groepsgrootte van de training verlaagd, zodat we de 1,5 meter kunnen waarborgen. Meld je snel aan, want vol=vol. Heb je een vraag uit de gezondheidschecklist met ‘Ja’ beantwoordt, kom dan niet naar de opleiding. Maar neem contact op via wascollege@wasco.nl.

Beschikbare opleidingsdagen

Meld je snel aan, want vol=vol

Blijf op de hoogte!

Zit er nu geen geschikte datum tussen of was je net te laat en zit de opleidingsdag vol? Meld je hier aan voor de WasCollege nieuwsbrief. Zodra er nieuwe opleidingsdata online worden gezet, sturen we je een mail. Zo mis je niks en kun je je altijd aanmelden voor een datum die bij jou past.