Gezond binnenklimaat - Wasco

<< Terug naar overzicht

Opleiding: Gezond Binnenklimaat, Ventilatie en Luchtbehandeling

Het belang van een gezond binnenklimaat wordt vaak onderschat. Een gezond binnenklimaat is ongelooflijk belangrijk voor je gezondheid, maar ook voor het gebouw waar jij je in bevindt en alles wat erin staat. Met een gezond binnenklimaat is er een juiste balans tussen temperatuur, conditie en luchtkwaliteit. Deze balans maakt een mens actiever en gezonder. Daarnaast voorkomt een gezond binnenklimaat ook nog eens de vorming van schimmels en de groei van allerlei bacteriën. Tijd om dat luchtbederf aan te pakken dus en wij helpen je daar graag bij tijdens de opleiding Gezond Binnenklimaat. 

Je leert tijdens deze opleiding:

  • wat een gezond binnenklimaat inhoudt;
  • hoe we een gezond binnenklimaat kunnen bereiken;
  • de toepassingen van ventilatiesystemen en de daarbij behorende hulpstukken;
  • eenvoudige berekeningen van luchthoeveelheid en snelheid maken.

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zich wil inzetten om de ventilatie en luchtkwaliteit van nieuwbouw en bij renovatie te verbeteren.

Vooropleiding

Voor deze opleiding is het erg handig als je voor de start al inzicht hebt in de basiswerking van ventilatie.

Duur van de opleiding

Deze opleiding duurt een dag en wordt gegeven in het Wasco Energie Centrum in Twello. Door middel van de test aan het einde van de dag kun jij kijken hoeveel je hebt opgestoken van de opleiding. Je krijgt ook het Wasco Certificaat Toepassingen Gezond Binnenklimaat.

Planning en kosten

De opleidingsdagen voor 2020 worden zo snel mogelijk gepubliceerd. Houd deze pagina in de gaten voor mogelijk nieuwe data voor deze opleiding. Heb je interesse in deze opleiding, maar is er geen geschikte datum voor je beschikbaar? In onderstaand aanmeldformulier kan je ook je interesse aangeven. We plaatsen je dan op de inschrijflijst.

Deze opleiding kost € 125,- (exclusief btw). Voor dit bedrag kun je niet alleen een dag de opleiding volgen, maar krijg je ook het lesmateriaal, een lunch en het certificaat. 

Voor deze training kun je mogelijk gebruik maken van de OTIB-subsidie. Meer informatie hierover vind je op de OTIB-website.

Inschrijven

Voor deze opleiding ontvangen we je graag in het Wasco Energie Centrum in Twello. Inschrijven voor de opleiding Gezond Binnenklimaat kan via het formulier hieronder.