Duurzaam - Wasco

Duurzaam

Nederland is in de ban van de energietransitie. Niet alleen installateurs zijn ermee bezig, ook de consument wil steeds meer informatie over wat de mogelijkheden zijn en wat ze kunnen doen. Jij als installateur bent de partij die de klant verder helpt, maar waar haal jij die informatie dan vandaan? Wasco is er voor je. Wij bieden namelijk niet alleen duurzame producten, maar we zorgen er ook voor dat jij altijd goed geïnformeerd bent en op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen. Wij voorzien jou van advies en begeleiding, laten je de mogelijkheden zien in ons Wasco Energie Centrum, geven je training en sturen je een mooi magazine. 

Advies en begeleiding

De afdeling Wasco Techniek is de schakel tussen jou en de fabrikant. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met advies. Daarnaast brengen ze je ook altijd op de hoogte over de laatste technologische ontwikkelingen.

Advies en begeleiding nodig? Wij staan voor je klaar

Wasco Energie Centrum

Ons eigen Wasco Energie Centrum is een unieke plek. Hier vinden onze trainingen plaats, maar je kunt hier ook de nieuwste duurzame apparaten zien.

Bezoek het Wasco Energie Centrum

Koppeling

Met Koppeling ben jij altijd op een leuke manier op de hoogte van alles wat er speelt in jouw vakgebied. Je bent altijd op de hoogte van trends en ontwikkelingen en je weet precies wat er speelt in de energietransitie.

Lees jij Koppeling al?