Zorg wat doet Wasco - Wasco

Dit kunnen wij voor u betekenen

Wij zijn uw partner in de zorg. U bent natuurlijk een belangrijke schakel in het welzijn en comfort van uw bewoners, gasten en collega’s. Dat betekent natuurlijk ook dat u storingen en reparaties zo soepel en geruisloos mogelijk wilt oplossen. Wasco ontzorgt. Dat beloven we niet, dat garanderen wij!

Wij zijn de flexibele partner die u zoekt en die onmisbaar is voor uw project. Al ruim 45 jaar zijn we dé partner en marktleider op het gebied van sanitair, verwarming, onderdelen, koeltechniek en ventilatie in de Benelux. 

De zorgbranche kennen we erg goed, want wij hebben een breed pakket voor de zorg en de juiste specialisten in huis. Wij ondersteunen u bij alle werkzaamheden, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw. Van advies tot levering, wij staan voor u klaar. Uiteraard kunt u zelf de installateur kiezen, wij werken graag met hem of haar samen. Al onze klanten kunnen rekenen op een snelle service en vakkundig advies. Altijd en overal. 

Naast het feit dat wij complete badkamers leveren, ontzorgen wij u ook in de toekomst. Wij denken namelijk, samen met u, ook na over het onderhoud van artikelen. Alles om de kosten bij u te verminderen, nu en in de toekomst. Wij zijn ook de partij die onafhankelijk is van producenten, dus wij kunnen verschillende producten leveren van verschillende fabrikanten. 

Wist u dat…

✓ u bij ons altijd verzekerd bent van een efficiënte inkoop door centrale prijsafspraken te maken?

✓ wij training kunnen geven aan uw technische dienst op het gebied van verwarming, sanitair, onderdelen, koeltechniek en venilatie?

✓ wij ook planmatig onderhoud voor u kunnen regelen?

 

 

5 Goede redenen om voor Wasco te kiezen

1. Levering

Als u voor 18:00 uur bestelt, heeft u het materiaal de volgende werkdag in huis*. Bij een storing of reparatie is het noodzakelijk om snel te reageren en voor een passende oplossing te zorgen. Dit moet ook ‘s avonds of in het weekend gebeuren. Wij regelen, als het nodig is, meteen een spoedlevering. 

2. Aanbod

Wij hebben 35 vestigingen door het hele land en bieden u een uitgebreide webshop. Daardoor is Wasco altijd dichtbij. Ons assortiment van 450.000 producten zorgt ervoor dat u nooit misgrijpt. 

3. Voorraadbeheer

Wilt u altijd op tijd over de juiste voorraad beschikken, maar wilt u niet een onnodige voorraad in uw magazijn hebben liggen? Daar hebben wij de perfecte oplossing voor! Wij zorgen ervoor dat de artikelen die u regelmatig nodig heeft bij ons op voorraad liggen. 

4. Online service

Bestellen kan eenvoudig en snel met uw eigen Wasco-account. Met dit account heeft u ook altijd inzicht in uw facturen, bestelhistorie en leveringen. 

5. Bouwlogistiek

Wij zorgen ervoor dat wij uw bestelling in de juiste samenstelling afleveren op de juiste locatie. Heeft u een probleem, maar is er geen standaard oplossing voor dit probleem? Wasco verrast u graag. Wij verzorgen dan een op maat gemaakte oplossing.