60-minuten bezorgservice - Wasco

Wasco 60-minuten bezorgservice

Jouw succes is onze passie. Dit uitgangspunt inspireerde ons om de 60-minuten bezorgservice te lanceren. Met deze voordelige bezorgservice willen wij ervoor zorgen dat jij de ontbrekende producten snel op de plaats van montage hebt. Zo is er geen sprake meer van extra oponthoud. 
Een belletje naar onze vestiging is voldoende om gebruik te maken van deze service! De onderdelen die wij bij de vestiging op voorraad hebben brengen wij binnen 60 minuten op de gewenste locatie. Deze service geldt tot een straal van 15 kilometer rond een Wasco-vestiging. Natuurlijk zijn er buiten de 15 km ook mogelijkheden, zoals een koerierslevering. Neem hiervoor contact op met de vestiging. 
Wil je kennismaken met de 60-minuten bezorgservice van Wasco? Vraag ernaar bij de vestiging

Voorwaarden:

  • Het bestelde artikel mag niet groter zijn dan 1,8 meter
  • Bezorging van orders tot 1 m³ volume binnen 15 kilometer vanaf de vestiging – € 30,00 (Neem contact op met de vestiging voor de mogelijkheden buiten de 15km)
  • Bezorging van orders tot 1 m³ volume in Botlekgebied/Europoort – € 35,00
  • Bezorging orders groter dan 1 m³ volume in overleg met de vestiging
  • Deze service is beschikbaar tijdens de openingstijden van onze vestigingen (7:00 t/m 17:00 uur) en geldt alleen bij onze vestigingen, niet bij de distributiecentra

Wasco 60-minuten bezorgservice

Een belletje naar onze vestiging is voldoende