Wasco zorgt voor een goede voorraad, ook bij jou - Wasco

Wasco zorgt voor een goede voorraad, ook bij jou

Wasco heeft zelf een breed assortiment op voorraad, maar wij vinden het ook belangrijk dat jij je voorraad op orde kan hebben. Daar helpen we je graag bij. Hiervoor hebben wij verschillende diensten ontwikkeld, zodat jij alles helemaal op orde hebt zonder dat het jou veel tijd en moeite kost. 

Als eerste groothandel heeft Wasco bijvoorbeeld alle artikelen uit het onderdelenassortiment een RFID-sticker gegeven. Heb jij alle onderdelen in je bus liggen? Haal de scanner door je bus en je hebt meteen inzicht in wat er in je bus ligt. Daarnaast meet je hiermee ook of er incourante of verouderde onderdelen liggen, zodat je daar actie op kunt ondernemen. 

Wasco heeft ook verschillende boxen ontwikkeld om jou te helpen met je voorraad. Met de wisselbox bieden wij een box met installatiematerialen die kan worden ingezet bij verschillende projecten. Met deze box heb je altijd het juiste installatiemateriaal bij je en maak je geen onnodige kosten. Met de Ontzorgbox zorgen we ervoor dat we voor één van jouw projecten alle materialen leveren, zodat jij op een efficiënte manier de installatie kan afronden. Dat allemaal in één box. 

Wil jij je magazijn op orde hebben en direct kunnen bestellen wat je nodig hebt? Met de barcodestickers van Wasco is dat mogelijk. Deze plak je op je magazijnlocaties, scan je vervolgens met de Wasco app en je plaatst je bestelling. 

Onze nachtdistributie is niet alleen een leveringsoptie, het zorgt voor jou ook voor een goede voorraad. Hoe? Doordat wij ’s nachts leveren in jouw bus of die van jouw monteurs (of op een andere afgesloten locatie) heb jij ’s morgens alles wat je nodig hebt. Dan kan je meteen aan de slag!

RFID

De onderdelen uit het assortiment van Wasco hebben een RFID-sticker. Zo scan jij makkelijk welke onderdelen je hebt liggen in je bus en zie je meteen welke artikelen incourant of verouderd zijn. Dan krijg je snel je voorraad op orde. 

Lees meer over RFID

Wisselbox

De wisselbox van Wasco is een box vol installatiematerialen die je kan inzetten bij verschillende projecten. Zo heb je altijd de juiste materialen bij je, dat is wel zo efficiënt en brengt geen onnodige kosten met zich mee. 

Lees meer over de wisselbox

Ontzorgbox

Aan de slag met een project en wil je dit zo efficiënt mogelijk aanpakken? Gebruik dan de ontzorgbox van Wasco. Daarmee heb jij voor je project alle materialen in één box zitten. Dan kun jij op een efficiënte manier de installatie regelen. 

Lees meer over de ontzorgbox

Barcodestickers

Als jij door je magazijn loopt en je ziet dat een artikel bijna op is, dan wil je deze zo snel mogelijk weer bestellen. Met de barcodestickers hoef je alleen maar je telefoon erbij te pakken, in de Wasco app de barcodestickers te scannen en bestellen maar!

Lees meer over de barcodestickers

Nachtdistributie

’s Nachts leveren wij jouw spullen op een afgesloten locatie naar keuze. Dan is jouw voorraad altijd op orde en kan je ’s morgens meteen aan de slag. Dat scheelt een hoop tijd!

Lees meer over nachtdistributie