ULTRA V – de verticale paneelradiator met middenaansluiting! - Wasco

ULTRA V – De verticale paneelradiator met middenaansluiting!

De verticale radiator met middenaansluiting ULTRA V is niet alleen ruimtebesparend, hij is ook nog eens zeer eenvoudig te installeren met de meegeleverde J-consoles. Ideaal in kleine ruimtes zoals de keuken en de hal.

De verticale radiatoren hebben 6 aansluitingen en zijn verkrijgbaar in verschillende types: 10, 11, 21 en 22. Daarnaast is de ULTRA V in veel verschillende kleuren te bestellen. En om het helemaal af te maken, kun je hem uitvoeren met een mooie handdoekhouder.

Bekijk het hele ULTRA V-assortiment

U: Uitstekende afgiftecapaciteit

ULTRA V heeft een bijzonder hoge afgifte. Als voorbeeld nemen we de T22-1800-500, de vlakke uitvoering heeft een vermogen van maar liefst 1.845 Watt. We hebben alle afgiftes gebundeld in een afgiftetabel, zodat jij makkelijk kan bepalen wat je nodig hebt bij het geselecteerde temperatuurtraject.

Bekijk afgiftetabel

L: Lekker makkelijk te installeren

Met behulp van de bijgeleverde J-consoles is de ULTRA V radiator makkelijk en snel te installeren.

T: Te verkrijgen in kleur of vlakke voorplaat met lijn

ULTRA V past altijd, ook op visueel vlak. Zo kun je kiezen voor een vlakke voorplaat of een voorplaat met verticale lijnen en is er een uitgebreid palet aan kleuren verkrijgbaar. Zo past de ULTRA V altijd in elk interieur.

Bekijken alle kleuren

R: Ruim uit voorraad leverbaar

Type 21 en 22 met vlakke voorplaat is ruim uit voorraad leverbaar, zodat wij jou snel kunnen leveren. Zo ben jij altijd verzekerd van een snelle levering van een mooie radiator. Maak snel een keuze met onze snelselectiekaart.

Bekijk de snelselectiekaart

A: A-merkkwaliteit uit Nederland

De radiatoren worden geproduceerd door een gerenommeerde Nederlandse fabrikant. Dat betekent dat je met ULTRA V altijd een radiator hebt van een uitstekende kwaliteit.

V: Verticale radiator

ULTRA V is de verticale radiator die ruimtebesparend is en daardoor ook in smalle ruimtes past waar een normale radiator niet past.

Technische gegevens

Technisch document ULTRA V

Montagehandleiding
type 10

Montagehandleiding ULTRA V - type 10

Montagehandleiding
type 11/21/22

Montagehandleiding ULTRA V - type 11/21/22

ULTRA 8

De ULTRA 8 is het zusje van de ULTRA V.

Deze radiator heeft 8 aansluitingen en past altijd!

De ULTRA 8 is verkrijgbaar in verschillende types: 11, 21, 22 en 33. De types 21, 22 en 33 in geribde uitvoering zijn ook nog eens omkeerbaar. Dat maakt het extra makkelijk, want als je niet weet waar de aansluiting van de radiator zit kun je dus altijd deze 3 types van ULTRA 8 gebruiken.

Lees meer