WasCollege webinars - Wasco

Altijd op de hoogte met onze webinars

Je kunt nu lastiger naar ons toe komen, dus komen wij naar jou toe! WasCollege organiseert regelmatig webinars zodat jij, waar je maar wilt, altijd op de hoogte gehouden kunt worden van interessante onderwerpen en producten. Meld je aan voor een webinar naar jouw keuze en blijf leren met WasCollege.

Tijdens een webinar volg je live wat een van onze opleiders of gastsprekers kan vertellen over het onderwerp. Heb je tijdens deze sessie een vraag? Geen probleem, die kun je meteen stellen via de chat.

Wil je weten welke webinars eraan komen? Houd deze pagina in de gaten voor de nieuwste webinars en data.

29 september, 12.30 uur | Zet zonnestroom om in thermische opslag

Wil jij weten hoe je gratis zonnestroom omzet in warmte voor warmwater en/of CV? Meld je dan nu aan voor onze webinar op dinsdag 29 september 2020 van 12.30 uur – 13.15 uur. Dan praten Wasco en Flamco je helemaal bij over de unieke FlexTherm Eco. Een thermisch laadstation dat elektriciteit direct omzet in opgeslagen energie (PCM techniek) die op elk tijdstip is te gebruiken voor warmwater en CV.

Meld je aan voor het webinar

21 oktober, 12.30 uur | Zijn natuurlijke koudemiddelen de oplossing voor de renovatiemarkt?

Toekomstbestendige business voor jou en duurzame prestaties voor jouw klanten. Verwarmen, koelen en warm water uit één enkel apparaat. De nieuwe aroTHERM plus lucht-water warmtepomp is snel geïnstalleerd en toepasbaar in zowel nieuwbouw als bij renovatieprojecten. Meld je nu voor het webinar en Wasco en Vaillant praten je helemaal bij. Zo zijn jij en jouw klanten goed voorbereid op de toekomst.

Meld je aan voor het webinar