WasCollege webinars - Wasco

WasCollege webinars

Zo ben je altijd op de hoogte!

Je kunt nu lastiger naar ons toe komen, dus komen wij naar jou toe! WasCollege organiseert regelmatig webinars zodat jij, waar je maar wilt, altijd op de hoogte gehouden kunt worden van interessante onderwerpen en producten. Meld je aan voor een webinar naar jouw keuze en blijf leren met WasCollege.

Tijdens een webinar volg je live wat een van onze opleiders of gastsprekers kan vertellen over het onderwerp. Heb je tijdens deze sessie een vraag? Geen probleem, die kun je meteen stellen via de chat.

De hybride warmtepomp:
hoe, wat en wanneer?

23 september 2021, 12.30 uur

Hybride warmtepompen krijgen meer en meer aandacht. Logisch want het is een haalbare, betaalbare en realistische 1e stap op weg naar verduurzaming. In dit webinar vertellen we voor welke woningen hybride geschikt is, hoe het juiste systeem te selecteren, over de voordelen, unieke eigenschappen én installatiegemak.. 

Meld je aan

NIEUW | De innovatieve en commerciële kansen van de Avanta Ace

6 oktober 2021, 15.30 uur 

Ben je op zoek naar een cv-ketel die je kosten en tijd bespaart? Remeha introduceert met de Avanta Ace een nieuwe generatie ketels die innovatieve en commerciële kansen biedt! In dit webinar informeren we je over alle voordelen  en technische eigenschappen van de Avanta Ace.

Meld je aan

Webinar gemist?

Geen probleem. Je kunt ze alsnog terugkijken.

Wil je weten welke webinars eraan komen? Meld je dan aan voor de WasCollege nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe webinars en trainingsdata.
  

Webinars terugkijken