WasCollege webinars - Wasco

WasCollege webinars

Zo ben je altijd op de hoogte!

WasCollege organiseert regelmatig webinars zodat jij, waar je maar wilt, altijd op de hoogte gehouden kunt worden van interessante onderwerpen en producten. Meld je aan voor een webinar naar jouw keuze en blijf leren met WasCollege.

Tijdens een webinar volg je live wat een van onze opleiders of gastsprekers kan vertellen over het onderwerp. Heb je tijdens deze sessie een vraag? Geen probleem, die kun je meteen stellen via de chat.

UPDATE: Voldoe jij aan de gasketelwet?

20 september 2022, 16.00 uur | De Gasketelwet gaat niet alleen over gasketels. In maart 2022 kon jij de webinar “Voldoe jij aan de gasketelwet?” volgen. Inmiddels zijn er een aantal dingen veranderd. Vallen jouw werkzaamheden nu wel of niet onder deze wet? Geen idee? Heb jij de vorige webinar gemist? Of ben je benieuwd naar de veranderingen? Haak dan aan bij ons webinar. Ingmar Tennekes (Wasco) en Erik Hafkamp (CO certificatie) vertellen jou alles over hoe jij, als MKB'er, kan en moet voldoen aan de gasketelwet!

Meld je aan >

Summerschool WasCollege

Webinar gemist?

Geen probleem. Je kunt ze alsnog terugkijken. Bijvoorbeeld:

  • Meest recente webinar: Gasketelwet, voldoe jij eraan?
  • De hybride warmtepomp: hoe, wat en wanneer
  • De route door het doolhof van de BRL100 certificering
Bekijk de webinars terug

Blijf op de hoogte!

Wil je weten welke webinars eraan komen? Meld je dan aan voor de WasCollege nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe webinars en trainingsdata.

Zo mis je niks en kun je je altijd aanmelden voor een webinar die bij jou past.

Aanmelden WasCollege nieuwsbrief