50jaar België - Wasco

Een jaar lang feest

Wasco bestaat 50 jaar. En dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom vieren we een jaar lang feest en zetten we iedereen in het zonnetje. Met feestelijke acties en de Wasco Experience op 28 en 29 oktober. Van klant tot leverancier, van installateur tot kantoorpersoneel, aan werkelijk iedereen is gedacht. Want het draait het om u!

Wasco bureaulegger

Niet meer zoeken naar papier om even een notitie te maken! Met de bureaulegger van Wasco heeft u altijd ruimte voor een aantekening wanneer het nodig is. Extra handig: er staat ook een jaarkalender op onze bureaulegger. Al 50 jaar staan wij voor u klaar, nu ook op uw werkplek. Wij snappen dat u ook graag zo’n bijzondere Wasco-bureaulegger wilt hebben. Om zo’n prachtexemplaar te bemachtigen kunt u contact opnemen met uw vertegenwoordiger.

 

Kraak de code en ontrafel het mysterie

Bent u de puzzelkoning(in) die het mysterie weet op te lossen? De opdracht is simpel (in tegenstelling tot de puzzels): één keer in de twee weken, van februari tot en met september, geven wij een nieuwe puzzel. Uit iedere oplossing haalt u een element en die elementen vormen samen weer een nieuwe oplossing. Met deze eindoplossing valt er dan wat te winnen! Stuur de eindoplossing in om kans te maken op de hoofdprijs: een moorddiner voor tien personen. Gezellig samen dineren en tegelijkertijd het laatste mysterie oplossen. Ga naar wasco.nl/50jaar en meld u aan. We houden u op de hoogte wanneer een nieuwe puzzel online staat en u kunt via de mail uw antwoorden opslaan. Is dat even handig! Zo heeft u altijd de antwoorden bij de hand om het mysterie te ontrafelen en de eindoplossing te vinden. Heel veel succes!

Meld u aan op wasco.nl/50jaar    Bekijk alle puzzels

Dit mag u niet missen!

Al 50 jaar doen wij ons best om u een unieke ervaring te geven. Wij willen u daarom voor ons jubileum ook een echte Wasco Experience geven. Denkt u nu, dit is vast een standaard beurs? Dat is het zeker niet! De echte Wasco Experience is veel meer dan dat. Wij nodigen u van harte uit om dit te komen ervaren op woensdag 28 en donderdag 29 oktober 2020 op onze beurs in De Beursfabriek in Nieuwegein (Nederland) voor de enige echte Wasco Experience.

Nieuwe ontwikkelingen, feest en nog veel meer

Beide dagen kunt u genieten van een spectaculaire openingsshow om 15.00 uur. We hebben nog veel meer gepland, maar dat houden we nog even geheim… Genoeg redenen om deze twee dagen in uw agenda te zetten, toch? Natuurlijk laten we u ook graag innovaties zien op het gebied van installatie. Daarom hebben wij een groot aantal van onze leveranciers een plekje gegeven op de beursvloer. Zij laten u zien wat zij allemaal hebben ontwikkeld en laten u zien hoe de installatiebranche aan het veranderen is en wat zij doen om u met de tijd mee te laten gaan. Zien we u bij de Wasco Experience? We hopen u te ontmoeten in De Beursfabriek op 28 en 29 oktober 2020! Wilt u erbij zijn? Schrijf u dan meteen in!

Inschrijven Wasco Experience

Historie, heden en toekomst

50 jaar, het is een hele reis. Wasco heeft veel ontwikkelingen doorgemaakt, heeft in veel verschillende panden gezeten, heeft veel assortimentsveranderingen gehad en heeft verschillende eigenaren gehad. Wij laten dit jubileum niet onopgemerkt voorbijgaan door allerlei evenementen te organiseren én door een mooi magazine uit te brengen in september. Dit collectors item brengt historie, heden en toekomst bij elkaar in woord en beeld. U ziet oude foto’s van Wasco, kiekjes van achter de schermen bij ons mooie bedrijf en we werpen een blik op de toekomst. Dit magazine is ook nog eens een mooie aankondiging voor de enige, echte Wasco Experience. Er is veel veranderd in die 50 jaar, maar één ding is altijd hetzelfde gebleven: Het draait om u!

Voor tijdens de donkere dagen: de unieke Wasco legpuzzel

In november 2020 staat de winter weer voor de deur. Tijd voor een lekker kopje thee, een koekje erbij, muziekje aan op de achtergrond en dan gezellig samen puzzelen. Voor haar 50-jarig jubileum heeft Wasco een mooie legpuzzel gemaakt, waar u met uw gezin mee aan de slag kunt. Staat u al te popelen om lekker aan de slag te gaan met unieke Wasco legpuzzel? Neem contact op met uw vertegenwoordiger en vraag hoe u dat kunt regelen.