Groothandel Onderdelen België - Wasco

Wasco, dé groothandel in onderdelen

Wasco is al meer dan 25 jaar de nummer 1 groothandel in onderdelen, service en onderhoud. Heeft u een onderdeel nodig? Dan moet u bij ons zijn. Wij hebben ons namelijk in die 25 jaar kunnen ontwikkelen tot een onderdelengroothandel met een uitgebreid assortiment waar u gemakkelijk vindt wat u nodig heeft. Bij Wasco hebben we ruim 18.000 onderdelen op voorraad van meer dan 120 merken. 

Ons assortiment bestaat uit onderdelen voor een groot aantal producten. Niet alleen op het gebied van verwarming, maar ook voor sanitair, airconditioning en ventilatie kunt u bij ons terecht. Hierdoor zijn wij de onderdelengroothandel die ervoor zorgt dat u bij ons altijd vindt wat u nodig heeft.

Ook bieden wij bij Wasco een ruim assortiment aan service- en onderhoudsproducten. Wij zijn dus niet slechts uw groothandel in onderdelen, maar in ook gereedschap, onderhoudssets, appendages en meer. 

Met onze speciale onderdelenzoeker kunt u gemakkelijk en snel het onderdeel vinden dat u nodig heeft. Daarnaast leveren wij ook nog eens dag en nacht levert, op de plek waar u uw spullen wilt hebben. 

Wasco is al ruim 25 jaar de nummer 1 groothandel in onderdelen, service en onderhoud. We willen dat ook voor u zijn!

Assortiment

Wasco heeft een uitgebreid assortiment aan onderdelen van meer dan 120 merken. Ons volledige assortiment is online te bekijken en te bestellen. Ook hebben we een handige en unieke onderdelenzoeker ontwikkeld, die door middel van klikbare lijntekeningen gemakkelijk onderdelen vindbaar maakt. Bovendien kunt u deze als klant ook in de Wasco app gebruiken.

Ons assortiment

Maak kennis met onze kennis

Wasco is de nummer 1 groothandel in onderdelen en is daarmee specialist op het gebied van onderdelen. Onze ervaren specialisten staan altijd voor u klaar met het beste advies en beantwoorden graag uw vragen over onderdelen.

Lees meer

Diensten

Wij doen er 24/7 en 365 dagen per jaar alles aan om uw werk gemakkelijker te maken. Een onderdelengroothandel moet in onze ogen meer doen dan alleen producten leveren. Wasco heeft daarom meerdere diensten ontwikkeld. Zo helpen wij u efficiënt te werken en zorgen we dat u de juiste kennis in huis heeft.

Bekijk onze diensten

Contact

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze specialisten staan voor u klaar op het gratis nummer 0800 407 20 of via mail op info@wasco.be. U kunt ook het contactformulier invullen en wij nemen dan spoedig contact met u op.

Contactformulier

Klant worden?

Bent u enthousiast geworden? Registreer dan eenvoudig uw gratis online Wasco-account en start direct met online bestellen in de webshop.

Maak een account aan