Alle onderdelen België - Wasco

Het meest complete onderdelenassortiment

Wasco is uw specialist in onderdelen voor verwarming, sanitair, koeltechniek en ventilatie. Ons assortiment bevat meer dan 18.000 onderdelen van meer dan 120 merken. Uit voorraad leverbaar! In Nederland is Wasco al bijna 30 jaar de onbetwiste marktleider op het gebied van onderdelendistributie.

De Wasco onderdelenzoeker

Zo veel onderdelen, is dat niet lastig zoeken? Neen, het juiste onderdeel vinden is zelfs simpel met de unieke Wasco onderdelenzoeker. Met behulp van interactieve lijntekeningen en afbeeldingen zoekt u supersnel in 250.000 onderdelen voor verwarming, sanitair, koeltechniek en ventilatie. In enkele klikken vindt u het onderdeel dat u zoekt. En u kunt het direct bestellen op uw desktop, tablet of mobiel.

Overtuig uzelf en probeer de onderdelenzoeker!

Service en onderhoud

Naast voor onderdelen, kunt u bij Wasco ook terecht voor alle service- en onderhoudsproducten voor uw dagelijkse werk. Denk aan artikelen voor bijvoorbeeld persoonlijke bescherming, reiniging meetapparatuur, gereedschap, enzovoort.

Ontdek het assortiment

Voorraad

Wasco heeft meer dan 18.000 onderdelen op voorraad van meer dan 120 merken. Zo kunnen we u altijd voorzien van het juiste onderdeel. Ook voor de minder gangbare toestellen en merken.

Lees verder