Merken ventilatie - Wasco

Onze ventilatiemerken op een rij

Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. Daarom hebben we ventilatieproducten in ons assortiment waarvan we weten dat ze kwalitatief goed zijn. 

Hieronder zie je het overzicht van de ventilatiemerken in ons assortiment: Zehnder, Brink, Itho Daalderop, Orcon en Vasco. 

Zehnder

De producten van Zehnder dragen bij aan een energiezuinige, comfortabele en gezonde woon- en werkomgeving. Zehnder wil de levenskwaliteit van mensen verbeteren door uitstekende oplossingen te bieden voor het binnenklimaat.

Zehnder

Brink

Brink weet alles van lucht en zorgt voor kwaliteit. Daardoor woon en werk je een leven lang gezond, comfortabel en duurzaam. Dat is volgens Brink Air for Life.

Brink

Itho Daalderop

Met innovatieve producten en systemen wil Itho Daalderop een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Met Itho Daalderop heeft jouw klant een totaaloplossing om vandaag energieneutraal te wonen volgens de klimaateisen van morgen.

Itho Daalderop

Orcon

Orcon vindt dat iedereen moet kunnen genieten van gezonde lucht. Daarom ontwikkelen ze met en voor de markt kennis en technologieën voor het creëren van een buitengewoon binnenklimaat.

Orcon

Vasco

De ventilatiesystemen van Vasco zorgen voor een optimale regeling van de luchtkwaliteit, zowel in woon- als werkruimtes. Ze zijn ook nog eens fluisterstil en garanderen een maximale energiebesparing.

Vasco