Vooruitstrevende Installateur - Wasco

Vooruitstrevende Installateur ♥

Het enorme aantal woningen dat de komende jaren voorbereid moet worden op een milieuvriendelijker bestaan brengt vele uitdagingen. Jouw persoonlijke ontwikkeling is daarom heel belangrijk.

Op de hoogte blijven van wat er gebeurt in de markt en wat je kunt verwachten in de toekomst, helpt je om als vakkundig installateur vooruitstrevend advies uit te brengen. En welke efficiëntieslagen kun je maken om de toenemende werkdruk te behappen? Onze praktijkdeskundigen hebben het voor je uitgezocht!

Direct naar de informatie voor jouw expertise:

WATERSTROMEN | LUCHTSTROMEN | KLIMAATSTROMEN

 luchtstromen

Luchtstromen

Bestaande woningen worden steeds beter geïsoleerd, maar slechte ventilatie zorgt voor gezondheidsproblemen. Ventilatie wordt door het bezuinigen op energieverbruik dan ook steeds belangrijker. De energietransitie brengt de installatietechniek van de toekomst onder invloed van veel externe factoren. Blijf bijgespijkerd om tijdig te kunnen inspelen op veranderingen binnen het vakgebied ventilatie.

Fris je kennis op
Waterstromen

Waterstromen

Waterschaarste maakt dat waterverbruik steeds duurder wordt voor de consument. Ondertussen speelt, ondanks dat Nederland derde staat in de ranglijst voor landen met het schoonste drinkwater, de kwaliteit van drinkwaterinstallaties een belangrijk rol in de volksgezondheid. Hygiëne begint bij zuivere installaties. Ondertussen verandert er veel in de manier waarop we woningen duurzaam maken, met impact voor de waterstromen. Wat kun je verwachten de komende jaren en hoe zorg je ervoor dat je vakkundig werk blijft afleveren?

Check de feiten
Klimaatstromen

Klimaatstromen

De wereld van verwarming staat op zijn kop. Alles moet anders en dat valt niet altijd mee voor installateurs. Wat gaat er nog meer veranderen? Met welke factoren moet je in de praktijk rekening gaan houden? Nieuwe werkwijzen die installatiewerk vereenvoudigen, regelgeving dat steeds maar weer aangescherpt wordt, maar ook een stormloop van prachtige innovaties die je helpen om ook in deze nieuwe tijd je werk vakkundig uit te blijven voeren. Waar kun jij je alvast op voorbereiden de komende tijd?

Goed om te weten