Altijd en overal België - Wasco

Wasco is er altijd en overal

Doorwerken zonder zorgen over leveringen en bestellingen. Dat is fijn, maar helaas niet altijd de praktijk. Wasco begrijpt dat. Daarom kan u 365 dagen en 24/7 bij ons terecht voor uw onderdelen en service- en onderhoudsproducten. Wij staan voor u klaar, altijd en overal!

24/7 Storingsservice

Zit uw klant in de kou door een storing? Met spoed een onderdeel nodig? Buiten kantooruren of op een feestdag kan dat zeer lastig zijn. Daarom heeft Wasco voor u de 24/7 Storingsservice. Met slechts één telefoontje komt u in contact met onze ervaren specialisten. Zo kunt u snel uw klant helpen, 365 dagen en 24/7!

Meer informatie

Gratis levering

Hoe groot of klein uw bestelling ook is, bij Wasco betaalt u géén verzendkosten of orderkosten! En u ontvangt per bestelling slechts één factuur. Deze kunt u eenvoudig terugvinden in uw account op Wasco.be. Zo heeft u geen last meer van stapels facturen voor elk afzonderlijk onderdeel.

Meer informatie

Online diensten

Winkels sluiten, maar Wasco.be is altijd open. Niet alleen bestellen kan digitaal, ook de facturatie kan u digitaal laten verlopen. Met Wasco.be heeft u bovendien altijd inzicht in uw gegevens. Op uw pc, tablet en mobiel. Ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie

Nachtlevering van onderdelen

Uw werkdag aanvangen met de materialen die u nodig heeft al in uw bestelwagen, zonder dat u extra werk hoeft te doen? Dat kan bij Wasco! Wij kunnen vóór 7:00 in de ochtend uw bestelling in uw bestelwagen of op een andere afsluitbare plek leveren.

Krijg in de nacht uw onderdelen geleverd