Tools en documentatie - Wasco

Tools en documentatie

Kennis, het wordt steeds belangrijker in onze branche. Bij Wasco delen we graag op alle mogelijke manieren de juiste kennis met je. Daarmee kan jij je werk het beste uitvoeren.

Wij bieden je hiervoor verschillende tools en verschillende documentatie aan. Wij zetten de subsidiemogelijkheden voor je uiteen, zodat jij je klant hier goed over kunt adviseren en je zelf ook het meeste profijt ervan hebt.

Met de selectiekaarten selecteer jij razendsnel op een eenvoudige manier de juiste materialen voor je installatie. Dat is niet het enige wat wij je online kunnen bieden, want wij hebben ook verschillende rekentools waarmee jij precies kunt zien wat je nodig hebt aan vloerverwarming of airco.

Beheer op afstand

Met beheer op afstand kun jij, zonder langs te gaan bij je klant, de cv-ketel monitoren. Zo kun jij op afstand zien of er onderhoud nodig is bij je klant, krijg je meteen door dat er storingen zijn en je kunt er storingen mee voorkomen.

Beheer op afstand

Storingscodezoeker

Storing aan een cv-ketel? De oplossing vind je in een handomdraai met onze storingscodezoeker.

Storingscodezoeker

Selectiekaarten

Bekijk snel en eenvoudig welke materialen jij nodig hebt voor je installatie.

Selectiekaarten

Wetten en regelgeving

De installatiebranche is volop in beweging en er zijn steeds meer wetten en regels waar jij je als installateur aan moet houden en waar jouw klant rekening mee moet houden.

Wet & regelgeving

Subsidiemogelijkheden

Welke subsidies zijn er mogelijk bij het apparaat dat jij installeert? Wij vertellen het je.

Subsidiemogelijkheden

Rekentools

Maak gebruik van onze koelculator of de vloerverwarmingscalculator.

Rekentools
Media & magazines


Koppeling >
SaniMan >

Formulieren

Wij bieden verschillende formulieren waarmee we jou een stapje verder helpen. Voor advies, voor garanties en voor het wijzigen van gegevens ben je op de juiste plek op onze aanvragen en formulieren-pagina.

Aanvragen en formulieren

Digitale diensten

Wil je digitale facturen ontvangen? Of wil je conditiebestanden ontvangen? Hoe je dit regelt vind je op onze digitale diensten-pagina en daar vind je ook de antwoorden op nog veel meer vragen over onze digitale diensten.

Digitale diensten

Wasco app

Met de Wasco app heb je altijd ons assortiment in je broekzak. Zelfs offline kun je de onderdelen opzoeken, als je bijvoorbeeld op een zolder staat zonder bereik. Daarnaast hebben we nog veel meer functies in onze handige app!

Wasco app

How to's

Wij helpen je graag met je werk en soms kunnen we dat op een heel snelle manier doen. Daarom hebben wij verschillende how to’s die we je kunnen bieden. Zo leren we je een ventilatiebox plaatsen, lees je over een gezond binnenklimaat en vertellen we je hoe je een verstopping aan het cv-systeem kunt voorkomen.

How to's