Tools en documentatie - Wasco

Tools en documentatie

Kennis, het wordt steeds belangrijker in onze branche. Bij Wasco delen we graag op alle mogelijke manieren de juiste kennis met je. Daarmee kan jij je werk het beste uitvoeren. 

Wij bieden je hiervoor verschillende tools en verschillende documentatie aan. Wij zetten de subsidiemogelijkheden voor je uiteen, zodat jij je klant hier goed over kunt adviseren en je zelf ook het meeste profijt ervan hebt. 

Met de selectiekaarten selecteer jij razendsnel op een eenvoudige manier de juiste materialen voor je installatie. Dat is niet het enige wat wij je online kunnen bieden, want wij hebben ook verschillende rekentools waarmee jij precies kunt zien wat je nodig hebt aan vloerverwarming of airco.   

Selectiekaarten

Bekijk snel en eenvoudig welke materialen jij nodig hebt voor je installatie. 

Selectiekaarten

Subsidiemogelijkheden

Welke subsidies zijn er mogelijk bij het apparaat dat jij installeert? Wij vertellen het je. 

Subsidiemogelijkheden

Rekentools

Maak gebruik van onze koelculator of de vloerverwarmingscalculator. 

Rekentools

Formulieren

Wij bieden verschillende formulieren waarmee we jou een stapje verder helpen. Voor advies, voor garanties en voor het wijzigen van gegevens ben je op de juiste plek op onze aanvragen en formulieren-pagina. 

Aanvragen en formulieren

Digitale diensten

Wil je digitale facturen ontvangen? Of wil je conditiebestanden ontvangen? Hoe je dit regelt vind je op onze digitale diensten-pagina en daar vind je ook de antwoorden op nog veel meer vragen over onze digitale diensten. 

Digitale diensten