De ventilatiegroothandel voor jou, Wasco - Wasco

Wasco – jouw groothandel in ventilatie

Een gezond binnenklimaat en een goede luchtkwaliteit in woningen en gebouwen zijn heel belangrijk. Wasco zet zich als groothandel in ventilatie al jaren in om haar klanten hiermee te helpen. 

Daarom hebben wij een breed assortiment op het gebied van mechanische ventilatie, balansventilatie (WTW-ventilatie) en dakventilatoren. Als ventilatiegroothandel leveren wij natuurlijk ook de nodige toebehoren. 

Wasco biedt complete ventilatiesystemen voor een optimaal binnenklimaat. Wij vinden het belangrijk dat we jou deze complete systemen zo goed mogelijk leveren. Daarom zijn wij een ventilatiegroothandel met een ruime voorraad, zodat je snel krijgt wat je nodig hebt. 

Daarnaast vinden wij het bij Wasco heel belangrijk om meer te bieden dan alleen producten. Een groothandel in ventilatie heeft alles wat je nodig hebt. Voor ons houdt dit in dat we ook klaar staan met technische ondersteuning, diensten en opleidingen. Wasco, jouw ventilatiespecialist!

Meer weten over een gezond binnenklimaat?

Assortiment

Een ventilatiegroothandel met een breed assortiment, dat is Wasco! Wij bieden je de ventilatie zelf, maar ook de toebehoren, onderdelen, filters en meetapparatuur. Veel is uit voorraad leverbaar en alles is te bestellen in de webshop. Voor een compleet ventilatiesysteem ga je dus naar Wasco!

Assortiment

Onderdelenzoeker

Speciaal voor ventilatie-onderdelen: de unieke onderdelenzoeker van Wasco. Vind snel en makkelijk het onderdeel dat je zoekt bij ventilatiegroothandel Wasco.

Onderdelenzoeker ventilatie

Advies

Wil je graag hulp bij je systeemkeuze of het ontwerpen van je installatie? Wij zijn de groothandel in ventilatie die ook adviseert. Wasco staat je bij tijdens het hele proces.

Advies

Diensten

Een groothandel in ventilatie moet volgens ons meer bieden dan alleen producten. Daarom hebben wij verschillende diensten ontwikkeld die jou helpen tijdens je werk. Van logistieke diensten tot advies, Wasco is er voor je.

Diensten

Opleidingen

Wasco is de ventilatiegroothandel die je helpt ontwikkelen. In deze snel veranderende branche is het belangrijk om bij te blijven. WasCollege biedt verschillende opleidingen en trainingen op het gebied van ventilatie, gegeven door gespecialiseerde opleiders.

Opleidingen

Merken

Wij zijn een ventilatiegroothandel met een breed assortiment en verschillende merken. Wil jij weten welke merken we hebben? We hebben ze voor je op een rij gezet.

Ventilatiemerken

Klantenservice

Heb je hier niet kunnen vinden wat je zocht over Wasco als ventilatiegroothandel? Wij kunnen je verder helpen. Bezoek onze klantenservicepagina en kijk tussen onze veelgestelde vragen, bekijk de videopagina met video’s over onze website of neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Klantenservice

Meer lezen over gezond binnenklimaat

Verbeter de luchtkwaliteit

Leer meer over binnenluchtkwaliteit

De weg naar een gezond binnenklimaat

Lees meer over een gezond binnenklimaat