De ventilatiegroothandel voor jou, Wasco - Wasco

Wasco – jouw groothandel in ventilatie

Een gezond binnenklimaat en een goede luchtkwaliteit in woningen en gebouwen zijn heel belangrijk. Als ventilatiegroothandel zet Wasco zich al jaren in om haar klanten te ondersteunen in het creëren van een gezond binnenklimaat. 

Wasco biedt een breed assortiment op het gebied van mechanische ventilatie (mv-boxen en dakventilatoren) en balansventilatie (wtw). Ook voor alle toebehoren ben je bij Wasco aan het juiste adres. 

Wij vinden het belangrijk dat we jou deze complete systemen zo snel mogelijk leveren. Daarom zijn wij een ventilatiegroothandel met een ruime voorraad, zodat we jou zo snel mogelijk kunnen voorzien in de spullen die jij nodig hebt.

Daarnaast vinden wij het bij Wasco heel belangrijk om meer te bieden dan alleen producten. Een groothandel in ventilatie heeft alles wat je nodig hebt, dus we staan ook klaar met technische ondersteuning, diensten en opleidingen. Wasco, jouw ventilatiespecialist!

Meer weten over een gezond binnenklimaat?

Assortiment

Een ventilatiegroothandel met een breed assortiment, dat is Wasco! Wij bieden je de ventilatie zelf, maar ook de toebehoren, onderdelen, filters en meetapparatuur. Veel is uit voorraad leverbaar en alles is te bestellen in de webshop. Voor een compleet ventilatiesysteem ga je dus naar Wasco!

Assortiment ventilatie
Advies Wasco

Advies

Wil je graag hulp bij je systeemkeuze of het ontwerpen van je installatie? Wij zijn de groothandel in ventilatie die ook adviseert. Wasco staat je bij tijdens het hele proces. 

Advies nodig over ventilatie?

Diensten

Een groothandel in ventilatie moet volgens ons meer bieden dan alleen producten. Daarom hebben wij verschillende diensten ontwikkeld die jou helpen tijdens je werk. Van logistieke diensten tot advies, Wasco is er voor je. 

Onze ventilatiediensten

Opleidingen

Wasco is de ventilatiegroothandel die je helpt ontwikkelen. In deze snel veranderende branche is het belangrijk om bij te blijven. WasCollege biedt verschillende opleidingen en trainingen op het gebied van ventilatie, gegeven door gespecialiseerde opleiders. 

Onze ventilatie-opleidingen
Installateur

Klant worden

Wil je klant worden bij Wasco? Dat kan heel gemakkelijk via deze website. Via het aanmeldformulier kun je direct klant worden. Daar kun je ook een online account aanvragen als je al klant bij ons bent. Nadat jij je gegevens hebt ingevuld, krijg je van ons snel een bevestiging en dan kun jij je onderdelen (en meer) bestellen. 

Word klant bij Wasco
Klantenservice Wasco

Klantenservice

Heb je hier niet kunnen vinden wat je zocht over Wasco als ventilatiegroothandel? Wij kunnen je verder helpen. Bezoek onze klantenservicepagina en kijk tussen onze veelgestelde vragen, bekijk de videopagina met video’s over onze website of neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Klantenservice

Meer lezen over gezond binnenklimaat

Verbeter de luchtkwaliteit

Leer meer over binnenluchtkwaliteit

De weg naar een gezond binnenklimaat

Lees meer over een gezond binnenklimaat