Wasco waterkwaliteit, water van aqualiteit - Wasco

WATER VAN AQUALITEIT

Gezond en schoon water is van levensbelang.

Niet alleen voor je lichaam, maar ook voor je installatie! Zo doet het de levensduur van je installatie niet veel goeds als je corrosiedeeltjes gewoon hun gang laat gaan. In Nederland is het leidingwater van hoge kwaliteit, maar de weg van het waterbedrijf tot aan de kraan is lang. Hier ligt een grote verantwoording bij de installatiebranche. Wij moeten ervoor zorgen dat legionella geen kans krijgt, er geen lood in het water terecht komt en we niet te veel water verspillen. Waar je allemaal op moet letten vertellen we je graag met heldere boodschappen! 

Wasco, jouw groothandel in sanitair

11 MAART: Loodgietersdag

Omdat wij trots zijn op alle loodgieters in Nederland, hebben we een gave actie voor jullie bedacht. Profiteer tot 10 maart dagelijks van een knaller van een aanbieding en maak op loodgietersdag kans op een Nintendo Switch.

Doe mee
Voorkom vervuiling in het systeemwater

Voorkom vervuiling in het systeemwater

Een storingsvrije werking van een verwarmings- of koelinstallatie hangt af van veel factoren. Lucht, microbellen, vuil en slib kunnen deze werking verstoren. Hierdoor daalt efficiëntie van energieoverdracht en neemt het risico van corrosie toe. Wat onvermijdelijk leidt tot belemmeringen van werking, schade aan dure installatieonderdelen en zelfs totale uitval.

Geef legionella geen kans

Geef legionella geen kans

We zijn met zijn allen enorm gefocust op corona. Hoe zorgen we ervoor dat we gezond blijven en er zo min mogelijk mensen besmet raken? Maar aan de intelligente lockdown die nu gaande is, schuilt nog een ander 'minuscuul' gevaar; legionella.

Waterhardheid in Nederland

Water bevat van nature kalk (calcium) en magnesium. Hoe meer kalk, hoe harder het water. Tegenwoordig proberen veel waterleidingbedrijven het water centraal te ontharden, maar de hardheid van leidingwater loopt nogal uiteen tussen de verschillende gemeentes.

Bekijk hier de waterhardheid per gemeente

Volumebox

Jij bent de held die de droom van jouw klanten gaat waarmaken. Jij installeert zijn eigen wellness spa in huis. Dan wil je natuurlijk wel dat al het materiaal compleet en schadevrij wordt geleverd. Met de Wasco Volumebox ben je hiervan verzekerd. Wij zorgen voor een zorgeloze levering, dan kun jij je focussen op de droom van jouw klanten.

Nooit meer schade met de Volumebox