WasCollege opleidingslocaties - Wasco

WasCollege opleidingslocaties

WasCollege maakt veel gebruik van het Wasco Energie Centrum. Op deze bijzondere locatie volg jij een opleiding tussen de werkende installaties. Extra handig als de opleiding die je volgt ook een praktijkdeel heeft. Daarnaast hebben we een nieuwe locatie geopend in Rotterdam en maken we gebruik van externe locaties.

Heb je vragen over WasCollege, over onze opleidingen, over onze opleiders of over onze locaties? Neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van WasCollege staan graag voor je klaar! Je kunt ons mailen op wascollege@wasco.nl en je kunt ons bellen op 088 099 5000.

Wasco Energie Centrum

Adresgegevens
Leigraaf 54
7391 AL Twello

In dit kennis- en ervaringscentrum voor duurzame systemen hebben we alles bij de hand om jou niet alleen de theorie te leren, maar ook de praktijk. Je vindt in dit centrum namelijk verschillende duurzame technologieën van diverse fabrikanten.

Lees meer over Wasco Energie Centrum

Wasco vestigingen

Wasco Rotterdam Noord:
Corkstraat 29
3047 AC Rotterdam

Parkeren kan langs de weg (Corkstraat) tegenover Aircovent/Wasco. De ingang van de opleidingsruimte van WasCollege zit aan de zijkant van het pand. Dit is de ingang van Aircovent (van Sheffieldstraat 18 3047 AP Rotterdam).

Cuijk-Nijmegen

Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen
Raamweg 10
5431 NH Cuijk

Oostzaan-Amsterdam

Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam
Westeinde 1
1511 MA Oostzaan

Zwolle

Lumen Hotel & Events
Stadionplein 20
8025 CP Zwolle

Twello

Linthorst Culinair
Rijksstraatweg 25
7391 MH Twello

Opleidingscentrum GO°

Wasco’s trainingsinstituut WasCollege biedt, in samenwerking met het opleidingscentrum voor de koudetechniek GO°, een speciale F-gassen opleiding aan. Onze F-gassen opleiding gaat uit van certificering in Categorie 2 en is gericht op airconditioning- en warmtepompsystemen. De praktijkdagen en het examen worden bij Opleidingscentrum GO° gegeven.


Het Opleidingscentrum GO°

Zandlaan 29
6717 LN Ede