De groothandel voor alles in airco, Wasco - Wasco

Wasco – jouw groothandel in airco

Wasco is jouw groothandel in airco en alles wat daarbij hoort. Bij ons stopt het niet bij het apparaat, want wij hebben ook toebehoren voor airco, montagematerialen en koeltechnische gereedschappen.

Wasco is jouw one-stop-shop voor airco en alles wat je daarbij nodig hebt. 

Onze technische adviseurs helpen je graag met al je vraagstukken. Zij hebben veel ervaring op het gebied van airconditioning en koeltechniek. Uiteraard zijn zij er niet alleen voor je vraagstukken, want zij doen nog veel meer. Onze adviseurs verzorgen bijvoorbeeld ook de opleidingen op het gebied airco’s. 

Naast deze adviseurs heeft Wasco als groothandel in airco nog meer airco-kenners in dienst. Bij 23 van onze vestigingen staan we voor je klaar met koelgassen. Daarnaast kun je natuurlijk bij al onze vestigingen terecht met alle vragen die je hebt over airconditioning. 

Als airco-groothandel willen wij natuurlijk graag inspelen op de verduurzaming binnen de verwarmingsmarkt. Om deze ambitie kracht bij te zetten heeft Wasco in 2017 Aircovent overgenomen. Aircovent heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van airco toebehoren, montagematerialen en gereedschappen.

Wij zetten als groothandel in airco in op een hoogwaardig assortiment airco-producten. Wij hebben airconditioners van de merken Daikin en Haier in ons assortiment en kunnen met onze vele producten altijd iets bieden wat jij zoekt. Hieronder lees je alles over onder andere ons assortiment en onze diensten. Heb je hier niet kunnen vinden wat je zoekt? Onder het kopje klantenservice vind je nog meer informatie en ook onze contactgegevens. Wij staan voor je klaar!

Airco? Wasco!

Wasco is samengegaan met Aircovent. Samen timmeren we hard aan de weg om de nummer 1 groothandel in airco te worden. Bekijk op de volgende pagina acties en extra informatie. Bekijk ook onze handige Koelculator, waar je gemakkelijk je benodigde koelvermogen kan berekenen.

Wasco Airconditioning

Assortiment

Een totaalassortiment voor iedereen die airco’s wil installeren, dat biedt je als groothandel in airco. Dat betekent dat wij niet alleen de apparatuur hebben, maar ook het toebehoren, montagemateriaal en gereedschappen. Alles is ook online te bestellen bij ons!

Assortiment

Onderdelenzoeker

Als grootste leverancier van onderdelen in Nederland heeft Wasco natuurlijk ook onderdelen voor airco's. Op zoek naar koeltechniekonderdelen? Bij Wasco als aircogroothandel ben je aan het juiste adres. Gebruik onze onderdelenzoeker en vind snel en makkelijk wat je zoekt.

Onderdelenzoeker

Persoonlijk advies

Onze airco-specialisten staan voor je klaar. Een groothandel in airco moet meer bieden dan alleen producten vinden wij. Advies geven is een belangrijke taak die wij graag vervullen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van projecten, het ontwerpen van installaties, inbedrijfstellingen en meer. Wij komen graag met je in contact.

Advies nodig?

Diensten

Bij ons betekent aircogroothandel zijn dat we er alles aan doen om jouw werk makkelijker te maken. Met onze diensten doen we dat, want zo staan we je bij vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering.

Interesse in onze diensten?

Merken

In ons airconditioningassortiment hebben wij twee merken: Haier en Daikin. Deze merken hebben kwalitatief hoogwaardige airconditioners die wij als groothandel in airco's graag verkopen. Wil je meer weten over deze merken en welke producten we van hen hebben? Wij informeren je graag.

Bekijk de merken

Opleidingen

Ons WasCollege biedt zeer interessante en essentiële opleidingen voor mensen in de koeltechnische branche. Bij onze aircogroothandel zijn vier opleiders in dienst, waarvan twee ook koeltechnisch adviseur zijn bij Wasco. Naast de WasCollege-opleidingen bieden we ook een MaxiPro/Rothenberger training.

Airco-opleidingen

Klantenservice

Heb je hier niet kunnen vinden wat je zocht over Wasco als airco-groothandel? Wij kunnen je verder helpen. Bezoek onze klantenservicepagina en kijk tussen onze veelgestelde vragen, bekijk de videopagina met video’s over onze website of neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Klantenservice