Logistieke ondersteuning - Wasco

Logistieke ondersteuning

Bij Wasco vinden we het heel belangrijk dat we jouw spullen op tijd bij je kunnen hebben. Daarom houden wij een ruime voorraad en zorgen we dat onze leveringen goed lopen. 

Om ervoor te zorgen dat jij alles altijd op tijd, op de juiste plek en op de juiste manier ontvangt hebben wij verschillende leveringsdiensten ontwikkeld. Wij informeren je graag over deze diensten op onze leverings-pagina. Hier vertellen we je meer over de 60 minuten bezorgservice, de Biral snelservice, bouwlogistiek en meer. 

Een goede voorraad is niet alleen belangrijk voor ons, maar ook voor jou. Wij helpen je graag met het op peil houden van jouw voorraad. Daarnaast zorgen we dat jij de juiste voorraad hebt op het moment dat je aan de slag gaat. Wij vertellen je graag meer over onze voorraaddiensten. 

Leveren

Waar en wanneer jij wilt de juiste levering. Daar zorgen wij voor met onze leveringsdiensten. Lees meer op de leverings-pagina. 

Leveren

Voorraad

Bij Wasco hebben we verschillende diensten ontwikkeld waarmee jij ervoor kan zorgen dat je altijd de juiste voorraad hebt. Zo kan je altijd aan de slag met de spullen die jij nodig hebt. 

Voorraad