Wasco Kennisevenementen - Wasco

Kennisevenementen

Regelmatig organiseren wij centraal of op een van onze vestigingen interessante evenementen. Evenementen waarin het delen van kennis centraal staat. Hier vind je waar en wanneer een kennisevenement of – activiteit plaatsvindt.

gas op hybride

Hybride? Nog steeds een aantrekkelijke business

Het fabeltje dat de consument de hybride-warmtepomp al heeft afgeschreven is regelrechte onzin. Energiezuinig en milieuvriendelijk blijven populaire redenen voor consumenten om over te stappen. Kom op 26 september daarom naar onze smaakvolle kennissessie bij het duurzame congrescentrum De St@art in Apenheul. Daar word je wijzer van. We sluiten de avond af met een heerlijke pizza.

  • Wanneer? Donderdag 26 september 2024
  • Hoe laat? Van 16.00 uur tot 20.00 uur
  • Waar? Apenheul, Congrescentrum De St@art, J.C. Wilslaan 31, Apeldoorn
  • Inclusief een drankje en heerlijke pizza’s van Viva La Pizza

Ontvang technisch advies en training van experts van Remeha, Jaga en Wasco.

Meld je snel aan voor deze waardevolle sessie!

Webinars

Jij blijft, waar je maar wilt, altijd op de hoogte van interessante onderwerpen en producten. Tijdens een webinar volg je live wat een van onze opleiders of gastsprekers kan vertellen over het onderwerp. Heb je tijdens deze sessie een vraag? Geen probleem, die stel je meteen via de chat.

Webinars

Baliedagen

Bij onze vestigingen staan wij niet alleen klaar met de juiste producten en antwoorden op jouw vragen, wij delen ook graag kennis. Dat doen we onder andere door middel van baliedagen. Onze leveranciers komen dan bij onze vestigingen langs om kennis en informatie met jou te delen.

Baliedagen

Kennissessies

Wij organiseren met regelmaat, samen met de leveranciers, informatiebijeenkomsten of kennissessies. Deze sessies vinden plaats bij onze vestigingen of op een centrale locatie. Via je vestiging kan je je voor deze bijeenkomsten  aanmelden.

Kennissessies

Opleidingen

Bij WasCollege leer jij je leven lang! Met onze opleidingen heb jij alle mogelijkheden om je te ontwikkelen. Zo ben je klaar voor de toekomst en blijf je op de hoogte van alles wat jij moet weten binnen deze branche. Wil je meer weten over een specifieke opleiding?

Bekijk de opleidingen