Bevestiging uitschrijving nieuwsbrief - Wasco

Je hebt je uitgeschreven voor onze nieuwsbrief

Jammer dat je onze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen. Je gaat nu wel veel missen, want je ontvangt nu niet meer alles over onze evenementen, de Wasco Deals en ook niet meer al het nieuws over onze producten en diensten. 

Heb je je bedacht en wil je toch nog wel onze mails ontvangen? Je kunt je opnieuw inschrijven op https://www.wasco.nl/content/inschrijfformulier-wasco-nieuwsbrief.

Groet,

Wasco

Dit ga je vanaf nu missen:

Uitnodigingen voor evenementen
Uitnodigingen voor evenementen Je wordt niet meer op de hoogte gehouden van de beurzen waar we aan deelnemen, van de baliedagen op de vestigingen of van onze eigen huisbeurs, waar kennis en entertainment samenkomen

Dat wil ik niet missen!

Wasco Deals
Wasco Deals De Wasco Deals verschijnen niet meer vanzelf één keer per maand in je mailbox. Je mist dus onze scherpste actieprijzen op het gebied van verwarming, sanitair, koeling, ventilatie en onderdelen. Dit wil jij toch niet missen?

Ik wil de Deals terug in mijn mailbox

Kennissessies
Kennissessies We organiseren regelmatig kennissessies met vakspecialisten en leveranciers. Deze sessies gaan over uiteenlopende onderwerpen in de installatietechniek en je krijgt meteen handige productdemonstraties, tips en tricks.

Informeer mij over de kennissessies

Training/opleidingen
Training/opleidingen Ons eigen Wascollege geeft trainingen en opleidingen die jij bij kunt wonen. Via de nieuwsbrief ben jij snel op de hoogte van de nieuwste specialistische trainingen en opleidingen, zodat jij je meteen aan kunt melden. Wij helpen je bij de energietransitie.

Deze kans laat ik niet lopen