50 jaar puzzel - Wasco

Ontrafel het mysterie

Ben jij de puzzelkoning(in) die het mysterie weet op te lossen? De opdracht is simpel (in tegenstelling tot de puzzels): één keer in de twee weken, van februari tot en met september, verschijnt er op vrijdag weer een nieuwe puzzel.

Uit iedere oplossing haal je een element en die elementen vormen samen weer een nieuwe oplossing. Deze eindoplossing stuur je in om kans te maken op de hoofdprijs: een moorddiner voor tien personen. Gezellig samen dineren en tegelijkertijd het laatste mysterie oplossen.

Op vrijdag 21 augustus plaatsen we de volgende puzzel. 

Meld je aan en kraak de code

Mystery Puzzel - Puzzeloverzicht

Samen sta je sterk

Deze puzzels kun je natuurlijk in je eentje oplossen, maar het is extra leuk als je dit met een team doet. Samen sta je sterk, zoals je ook sterk staat met Wasco! In totaal krijgen jullie 17 puzzels voorgeschoteld. Weet jouw team deze allemaal op te lossen? Dan is het tijd voor het grote werk: de eindpuzzel. Kom je niet uit de puzzel? Wij helpen je een stapje verder! Mail ons op puzzel@wasco.nl.

Wij puzzelen ook!

Bij Wasco zijn we groot fan van de kerstpuzzel die ieder jaar wordt uitgebracht door de AIVD. In groepjes gaan we een aantal weken aan de slag met hersenkrakers en zijn we apetrots als we weer een moeilijke opdracht hebben volbracht. Nu dagen wij jou uit! Ons eigen puzzelredactieteam heeft hele diverse puzzels voor jullie bedacht. Ze hebben allemaal met Wasco, de installatiebranche of de vrienden van ons jubileumfeest te maken. Kunnen jullie de jubileumpuzzel oplossen en bewijzen ware puzzelkoning(inn)en te zijn?