Branchekennis - Wasco

Branchekennis

De installatiebranche is met de energietransitie aan verandering onderhevig. Er komen steeds meer regels en wetten waar jij je als installateur aan moet houden. Om een overzicht te bieden waar jij rekening mee moet houden, leggen wij uit welke wetten en regels er zijn.

Binnen de installatiebranche zijn er ook steeds meer subsidiemogelijkheden. Zowel voor jou als voor je klant. Deze subsidies maken verduurzaming een stuk interessanter. Daarnaast zijn er ook subsidies waarmee jouw bedrijf kan ontwikkelen.

Ik wil meer weten over:

Wetten en regelgeving

Subsidiemogelijkheden

Wetten en regelgeving

Binnen de installatiebranche dien je steeds meer rekening te houden met wetten en regelgeving. Denk aan de Gasketelwet, de BENG, MPG. Bij Wasco vind je een overzicht van alles waar jij rekening mee moet houden, zodat je altijd op de hoogte bent.

Wetten en regelgeving

Subsidiemogelijkheden

Jouw klant kan verschillende subsidies aanvragen om te verduurzamen, maar de overheid heeft ook verschillende subsidies beschikbaar waar jij gebruik van maken. Op deze pagina vind je een overzicht van de subsidies die jij kunt gebruiken, maar ook van subsidies voor jouw klant.

Subsidiemogelijkheden