Diensten duurzaam - Wasco

Wij helpen je iedere stap van het installatietraject

Duurzaamheid draait ook om besparen. Minder kilometers hoeven te maken, bespaart niet alleen in de kosten, het is automatisch ook groener. Dit geldt ook voor het verhogen van efficiency. Daarom biedt Wasco een aantal diensten aan die je werk niet alleen gemakkelijker maakt, maar ook bijdraagt aan verduurzaming. Je vermindert de kans op faalkosten en verhoogt de doorlooptijd. Onze afdeling Techniek staat voor al je vragen klaar. Ze helpen je door jou te informeren over duurzame oplossingen, installatievraagstukken en kunnen ontwerpen maken.

Verschillende diensten en services zijn gericht op efficiency, wat winst opbrengt in de vorm van minder kilometers maken, minder afval, minder overbodigheden. Met prefab bespaar je bijvoorbeeld tijd en geld door voorgefabriceerd materiaal te gebruiken. Tevens verminderen we het gebruik van verpakkingen door het plastic en karton zoveel mogelijk te verwijderen. 

Met bouwlogistiek zorg je ervoor dat je de juiste spullen op de juiste plaats hebt staan. We brengen samen met jouw een situatie in kaart en bepalen zo de meest efficiente manier van aanleveren. Dit verhoogt je efficiency en vermindert transportbewegingen, geeft minder afval en minder CO2-uitstoot. 

 

Logistieke diensten

Het is natuurlijk heel handig en fijn om je bestelde producten te ontvangen op het juiste moment op de juiste locatie. Met bouwlogistiek zorgen wij ervoor dat dit gebeurt, zodat jij efficiënter kunt werken en je rendement verhoogd wordt.

Meer over bouwlogistiek

Prefab

Dankzij onze prefabservice dragen we actief bij aan circulair bouwen. Er zijn minder transportbewegingen naar de bouw nodig. De installateur kan de materialen op de bouwplaats sneller verwerken en zich focussen op complexere zaken.

Meer over prefab

WasCollege

Wij delen graag de kennis die we hebben opgedaan. Bekijk hier de opleidingen met betrekking tot duurzaamheid die we aanbieden, gegeven door gespecialiseerde opleiders.

Onze opleidingen