Duurzaam advies en begeleiding - Wasco

Advies en begeleiding

Bij Wasco hebben we een afdeling die volledig draait om het adviseren en begeleiden van de klant: Wasco Techniek. Deze afdeling is de schakel tussen jou en de fabrikant. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met passend advies en zorgen ook dat ze dit advies waar kunnen maken. Met alle kennis en ervaring die de medewerkers van de afdeling Techniek bezitten zullen ze altijd, samen met jou, op zoek gaan naar een passende oplossing voor je vraagstuk. 

Onze afdeling Techniek helpt je graag bij jouw duurzame energieprojecten voor de woningbouw en kleine utiliteit. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. 

Wasco is ook nog eens BRL 6000-21 gecertificeerd en staat ingeschreven in de databank Bodem+ van de overheid. Doordat ons bedrijf deze certificering heeft, mogen de medewerkers van de afdeling Techniek grondgebonden warmtepompsystemen ontwerpen en berekenen voor de woningbouw en kleine utiliteit. 

De medewerkers van Wasco Techniek laten jou graag de duurzame mogelijkheden zien in het Wasco Energie Centrum. Wil je meer weten over het Wasco Energie Centrum? Lees daar dan over op onze pagina over het Wasco Energie Centrum

Vier keer per jaar brengt Wasco het ook tijdschrift Koppeling uit. Dit magazine staat in het teken van duurzaamheid. Je leest hier meer over op de Koppeling-pagina.

 

Medewerkers van Wasco Techniek hebben veel kennis en ervaring in huis. Dit zorgt ervoor dat deze afdeling jou kan voorzien van advies over de volgende onderwerpen:
  • Maatwerk en gestandaardiseerde energiepakketten.
  • Installatieontwerpen voor woningbouw, kleine utiliteit, hotels, werkplaatsen, recreatie en meer.
  • Renovatie van bestaande systemen met energiezuinige oplossingen.
  • Nieuwe oplossingen voor gasloos wonen en werken.
  • Gecertificeerde berekeningen voor bodemgebonden warmtepompsystemen.

ISDE

De overheid wil duurzaamheid stimuleren en ze wil er graag voor zorgen dat steeds meer huizen en bedrijven verwarmd worden met duurzame warmte. Dat is de reden dat ze de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) in het leven heeft geroepen. Hierdoor kunnen zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels aangeschaft worden met een tegemoetkoming. Zowel particuliere als zakelijke gebruikers kunnen gebruikmaken van de ISDE. Wil je meer weten over ISDE? Kijk dan op onze ISDE-pagina.

Aanvraagformulieren

Wil je advies van onze afdeling Techniek? Wij willen je graag meteen zo goed mogelijk helpen. Wij vragen je daarom om één van de volgende formulieren in te vullen voor een adviesaanvraag:

 

Calculatoren

Bij Wasco geven we je ook graag de handvatten om zelf al dingen uit te rekenen. Daarom hebben wij verschillende calculatoren waar je mee aan de slag kunt. Heb je hier hulp bij nodig? Dan staan we natuurlijk voor je klaar. 

Energiepakketten

In 2050 moeten we allemaal van het gas af zijn. Dat betekent ook dat de cv-ketels in onze huizen plaats moeten maken voor een duurzaam alternatief. Daar helpt Wasco graag bij. Daarom bieden wij een aantal energiepakketten aan. Zo zie jij makkelijk waarmee je een ketel kan vervangen, wat het kost en wat je bespaart. 

Bekijk de energiepakketten van Wasco

Referentieprojecten

Wasco is regelmatig betrokken bij mooie, duurzame projecten. Hieronder zie je een aantal van deze projecten, klik op de afbeelding om deze te vergroten en alles te lezen. 

Contact

Wil je meer informatie over duurzame energie of duurzame apparaten? Of heb je een andere vraag voor onze afdeling Techniek? Bel ons dan op 088 099 5690.