Wasco-Remeha-Duurzaam-event-Apenheul - Wasco

Laat deze leerzame avond met heerlijke pizza niet aan je voorbijgaan!

Donderdag 17 maart 2022 | 16.00 – 20.00 uur
Word jij al moe als je de woorden “Energietransitie” en “Duurzaam wonen” hoort? Tijdens deze enerverende avond krijg je de kans niet om in slaap te vallen! Interessante sprekers, leuke feiten en weetjes en vooral ook veel handige en praktische informatie.

Zet je tijd efficiënt in. Avondeten moet je toch. Nu heb je de gelegenheid om weer even te sparren met concullega’s en experts, terwijl je zorgt voor de inwendige mens. 

Deze avond staat in het teken van (hybride) warmtepompen en de toekomst die zij bieden. We zouden het leuk vinden als jij erbij bent, maar de keuze is aan jou! Nog niet overtuigd? We sluiten de avond af met heerlijke vers gemaakte pizza’s uit de houtgestookte oven.

Dit event wil je niet missen!

Je kunt je helaas niet meer aanmelden. 

Exclusief event van Wasco, Remeha en Resideo

 • Datum: Donderdag 17 maart 2022
 • Tijd: 16.00 uur tot 20.00 uur
 • Adres: Apenheul, Congrescentrum De St@art, J.C. Wilslaan 31, Apeldoorn

Deze avond kost slechts een paar uurtjes van jouw tijd, maar met die paar uurtjes creëer je een groenere wereld én een blije klant!

  >> Besparing tot 70% op het gasverbruik  
  >> Sterke reductie op de CO₂-uitstoot  
  >> Jouw klant heeft de investering in slechts enkele jaren al terugverdiend   
  >> Meer wooncomfort voor jouw klant  

Tijdens dit exclusieve event van Wasco, Remeha en Resideo, speciaal voor Wasco installateurs, nemen we je mee in de wereld van warmtepompen. Geheel in stijl ontvangen we je graag in het duurzame en geheel CO₂-neutrale congrescentrum De St@art in Apenheul.

Kosten
Voor jou niet! De kosten van de avond nemen wij voor onze rekening, want we spreken je graag weer live. Mocht je na aanmelding verhinderd zijn, dan horen we dit graag zo snel mogelijk. Dit in verband met het beperkt aantal plekken. Dan kunnen we iemand anders blij maken met jouw plekje.

Locatie De St@art

Aan de rand van Apenheul ligt het duurzame congrescentrum De St@art. Dit bijzondere, inspirerende en volledig CO₂-neutrale gebouw is ontworpen door Thomas Rau.

 • Warmte wordt opgeslagen in de grond, om het gebouw bij kouder weer te verwarmen.
 • De vloerbedekking is gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken en autobanden en de koffie komt van een eigen ecologische koffie-project uit Peru.

De perfecte locatie om je bij te praten over verduurzaming!

Routebeschrijving

Programma

Aanvang: 16.00 uur | Ontvangst met ecologische koffie uit Peru en wat lekkers.

 • Spreker 1: Roel Welsing
  We trappen af met gastspreker Roel (Algemeen Directeur Apenheul) over het bouwen van deze bijzondere duurzame locatie. Want wist je dat de warmte in de grond wordt opgeslagen en wordt gebruikt voor verwarmen bij kouder weer? De vloerbedekking is gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken en autobanden. Klinkt best gaaf toch?
   
 • Spreker 2: Dick van Dijk
  Daarna vertelt Remeha-trainer Dick je alles over warmtepompen: hoe selecteer je het juiste systeem, wanneer kies je voor hybride of all-electric, en wat zijn aandachtspunten bij de installatie? Daarna praat Dick je bij over de nieuwe serie warmtepompen van Remeha die in 2022 wordt geïntroduceerd. Deze nieuwe toestellen zijn niet alleen technisch aanzienlijk verbeterd, maar zijn ook nóg gebruiksvriendelijker. Zo heb je in zowel de nieuwbouw als in de renovatiemarkt een aantal sterk presterende troeven in handen.
    
 • EXTRA EXPERT AAN HET PROGRAMMA TOEGEVOEGD
  Spreker 3: Arnold Bakker
  Het vereist kennis en inzicht van het afgiftesysteem om je klant niet alleen een energiebesparing aan te bieden, maar ook een nog een hoger comfort te leveren. Resideo-trainer Arnold informeert je over de mogelijkheden die je hebt bij het selecteren en instellen van de juiste regeling voor afgiftesystemen.  
   
 • Spreker 4: Robin Waarsenburg
  De regels en eisen in de installatiebranche zijn aan het veranderen. Word jij ook steeds meer uitgedaagd? Nieuwe ontwikkelingen, verplichte certificeringen… Daarom helpen we je een handje. Robin neemt je mee in hoe jij kunt inspelen op de eisen en veranderingen, zodat jij met de juiste kennis de werkdag kunt beginnen!
   
 • We sluiten de avond af met pizza’s!
  De pizza’s worden ter plekke naar smaak klaargemaakt met verse ingrediënten en gebakken in een houtgestookte oven.

Einde: 20.00 uur

JOUW SPREKERS VAN DE AVOND

Roel Welsing

Roel is sinds 15 maart 2017 Algemeen Directeur van Apenheul, waar duurzaam ondernemen voorop staat met de missie: liefde voor dieren en natuur stimuleren. Met het Apenheul Natuurbehoudfonds beschermen ze apen in het wild en aan de rand van het park ligt één van de meest duurzame evenementenlocaties van Nederland.

Dick van Dijk

Al ruim 20 jaar geeft expert Dick trainingen bij Remeha. Met meer dan 6.000 cursisten per jaar, is hij een bekend gezicht in de branche. Momenteel traint hij zowel installateurs, als medewerkers van de groothandel op commercieel, technisch vlak. Met zijn ervaring en kennis een graag geziene spreker!

Arnold Bakker

NIEUW AAN HET PROGRAMMA TOEGEVOEGD
Sinds 2009 is Arnold werkzaam bij Resideo als Trainer & Application Specialist. Met zijn ervaring en uitgebreide kennis traint hij installateurs, adviseurs en medewerkers van de groothandel. Zowel online als op locatie.

Robin Waarsenburg

Robin is binnen Wasco werkzaam als Business Manager Duurzaam, waarbij slimme samenwerking in de keten centraal staat om samen de energietransitie te realiseren. Daar is het WasCollege, het opleidingsinstituut van Wasco, onderdeel van zodat jij aan alle wettelijke verplichtingen voldoet en de juiste kwalificaties en certificaten hebt.