Technische ondersteuning - Wasco

Technische ondersteuning

Je werk wordt een stuk lastiger op het moment dat je tegen een onbekend probleem aanloopt. Je wilt jouw klant dan zo snel mogelijk een oplossing bieden. Je laat hem of haar natuurlijk niet in de steek. Daar helpt Wasco graag aan mee, want wij bieden je ook technische ondersteuning zodat jij die problemen zo snel mogelijk op kan lossen. 

Bij storingen staan wij je bij, op elk moment dat jij ons nodig hebt. 24 uur per dag, 7 dagen per week leveren wij je de materialen die jij met spoed nodig hebt om een storing bij je klant op te lossen. Zo staat jouw klant nooit in de kou en zit de klant nooit zonder water. 

Natuurlijk gaat technische ondersteuning nog verder dan het oplossen van storingen. Het is bijvoorbeeld van belang dat jij op de juiste manier een airco installeert bij je klant, daar helpen wij je bij. Ook kunnen wij je adviseren over PV-panelen, warmtepompen, prefab en meer. 

Voor technische ondersteuning moet je bij Wasco zijn!

Storing

Heb je snel een onderdeel nodig tijdens een storing buiten kantoortijden? Wasco helpt je verder! Kijk wat de mogelijkheden zijn. 

Storing

Techniek en advies

Onze afdeling Techniek helpt jou graag verder met al je technische vraagstukken. Er zijn verschillende mogelijkheden om advies in te winnen bij onze specialisten. 

Techniek en advies

Inbedrijfstelling airco

Heb je een partij nodig voor de inbedrijfstelling van een Haier airco? Dan ben je bij Wasco aan het juiste adres. 

Inbedrijfstelling airco

Prefab

Prefab heeft de toekomst en maakt jouw werk heel veel makkelijker. Wasco biedt verschillende prefab-producten, zodat jij snel aan de slag kan. 

Prefab