Technische ondersteuning - Wasco

Technische ondersteuning

Loop je tegen een onbekend probleem aan, dan is Wasco er voor jou. Wij helpen je graag en samen zorgen we ervoor dat jij jouw klant zo snel mogelijk een oplossing kunt bieden. Met onze technische ondersteuning los je het probleem snel op.

Bij storingen staan wij je bij, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wij leveren de materialen die jij met spoed nodig hebt om een storing bij je klant op te lossen. Zo staat jouw klant nooit in de kou en zit de klant nooit zonder water.

Natuurlijk gaat de technische ondersteuning van Wasco verder dan het oplossen van storingen. Wij helpen je bijvoorbeeld bij de installatie van een airco, want het is van belang dat dit op de juiste manier gebeurt. Daarnaast adviseren wij over PV-panelen, warmtepompen, prefab en meer.

Voor technische ondersteuning moet je bij Wasco zijn!

Storing

Heb je snel een onderdeel nodig tijdens een storing buiten kantoortijden? Wasco helpt je verder! Kijk wat de mogelijkheden zijn.

Storing

Techniek en advies

Onze afdeling Techniek helpt jou graag verder met al je technische vraagstukken. Er zijn verschillende mogelijkheden om advies in te winnen bij onze specialisten.

Techniek en advies

Inbedrijfstelling airco

Heb je een partij nodig voor de inbedrijfstelling van een Haier airco? Dan ben je bij Wasco aan het juiste adres.

Inbedrijfstelling airco

Prefab

Prefab heeft de toekomst en maakt jouw werk heel veel makkelijker. Wasco biedt verschillende prefab-producten, zodat jij snel aan de slag kan.

Prefab