Assortiment groothandel airco - Wasco

Wasco’s totaalassortiment voor de airco-installateur

Wij bieden je als airco-groothandel een totaalassortiment. Alles wat je nodig hebt bij het installeren van airco’s kun je krijgen bij Wasco. Voor iedere fase, van advies tot ingebruikstelling, hebben wij wat je nodig hebt. 

Natuurlijk bieden wij je de beste apparaten. Daarom hebben wij airconditioning apparatuur van de merken Haier en Daikin in ons assortiment. Hierdoor kun je bij Wasco altijd een apparaat vinden dat past bij de wensen van jou en je klant. 

Om een airconditioning apparaat te installeren is er installatiemateriaal, montagemateriaal en toebehoren nodig. Hiervoor bieden wij een uitgebreid assortiment. Zo kun je meteen aan de slag om de airco te plaatsen. 

Voor installatie is natuurlijk ook gereedschap nodig. Koeltechnisch gereedschap en persgereedschap kun je bij ons aanschaffen, want dit is essentieel voor een goede installatie van airconditioners. 

Koelmiddelen zijn een belangrijk deel van airco’s. Dat weten wij maar al te goed. Daarom hebben we op 23 Wasco-vestigingen standaard koelmiddelen op voorraad liggen. Zo zit jij nooit zonder koelmiddelen. 

Bekijk hieronder ons assortiment. Heb je vragen over onze artikelen? Bij de vestigingen staan we voor je klaar. 

 

Airconditioning apparatuur

Het assortiment airco apparatuur van Wasco bevat single split- en multi-splitsets. We leveren daarnaast ook mobiele airco's en de bediening en toebehoren voor de apparaten.

Airconditioning apparatuur assortiment

Leidingen, isolatie en fittingen

Voor de (koel)leidingen, leidingisolatie, fittingen, wartels en trillingsdempers die je nodig hebt bij een airco ben je bij Wasco aan het juiste adres. Met ons leidingen, isolatie en fittingen assortiment kun jij ieder apparaat installeren.

Assortiment leidingen, isolatie en fittingen

Airco toebehoren

Voor alle airco toebehoren, zoals opstellingsmateriaal, montagemateriaal en condensafvoer, kun je terecht bij Wasco's airco toebehoren-assortiment.

Assortiment toebehoren

Gereedschap en meetapparatuur

Bij het installeren van een airco heb je natuurlijk gereedschap en meetapparatuur nodig. Wasco die groothandel in airco die jou dit ook levert.

Assortiment gereedschap en meetapparatuur

Service en onderhoud

Jouw werk stopt natuurlijk niet bij de installatie van het airco apparaat. Service en onderhoud zijn minstens zo belangrijk binnen jouw werk. Daarom levert Wasco ook wat je nodig hebt om die taken te kunnen verrichten.

Assortiment service en onderhoud

Hardsoldeer

Het is van groot belang dat je verbindingen goed gesoldeerd zijn om lekkages te voorkomen. Daarvoor heb je bij airco's hardsoldeer nodig. Als aircogroothandel hebben wij dit natuurlijk ook in ons assortiment.

Assortiment hardsoldeer

Bevestigingsmateriaal

Wasco heeft alles voor jou om een airco apparaat op de juiste manier te bevestigen. We hebben draadstangen, bouten, moeren, leidingbeugels en montagerails.

Assortiment bevestigingsmateriaal

Onderdelenzoeker

Met de unieke onderdelenzoeker van Wasco kun je natuurlijk ook de juiste onderdelen voor airco's vinden. Bestel makkelijk en snel door het juiste merk en type te selecteren.

Onderdelenzoeker