Warm wonen doe je met Wasco - Wasco

Warm wonen doe je met Wasco

Verwarmen is één van onze specialisaties. Wasco zorgt ervoor dat iedere verwarmingsinstallatie compleet is, daarom kun je bij ons terecht voor cv-ketels, boilers en toebehoren. De markt ontwikkelt snel en wij zorgen ervoor dat jij de nieuwste en duurzaamste oplossingen hebt. Wij hebben onder andere warmtepompen en zonnesystemen in ons assortiment. Wil je meer weten over de werking, over regelgeving of over welke oplossing het beste bij de wensen van jouw klant past? Wij helpen je graag! Wij zijn ook altijd bereikbaar voor spoedleveringen van onderdelen en zorgen ervoor dat je altijd de juiste voorraad in je bus hebt liggen. Zo zit iedereen er warmpjes bij met Wasco.

Wij zorgen voor jouw vloerverwarmingsproject

Wij bieden de mogelijkheid jouw volledige vloerverwarmingsproject bij ons uit te besteden. Wij zorgen voor het traject van offerte tot montage. Geen vloerverwarmingsproject is gelijk, dus elk project vraagt zijn eigen nauwkeurige benadering. Op basis van de wensen van jouw opdrachtgever werken wij graag een systeemvoorstel voor jou uit. Een vakkundig verlegteam zal op professionele wijze het vloerverwarmingsysteem monteren en met systeemgarantie opleveren.

Bekijk het vloerverwarming totaalconcept
Nood aan de man?

Nood aan de man?

Als de nood hoog is, wil je snel geholpen worden voor spoedleveringen van onderdelen. Juist in het stookseizoen. Daarom wordt de 24/7 storingsservice in deze periode uitgebreid. Zo hoeft je klant nooit in de kou te staan en kun je altijd een beroep doen op de storingsservice. Zet het nummer van de 24/7 storingsservice direct in je telefoon: 06 – 55 18 80 83.

Kies het juiste warmtepompsysteem

Kies het juiste warmtepompsysteem

Het aanbod warmtepompen in de markt is groot. Hoe maak je nu de juiste keuze? Wij ondersteunen jou bij het kiezen van het juiste warmtepompsysteem. Naast de technische eigenschappen zijn ook de onderdelenvoorziening en de aftersales belangrijk voor de keuze voor het juiste systeem. Wil jij een berekening van een complete selectie voor een warmtepomp en mogelijke bronnen? Dat kan ook!

Wij weten wat je nodig hebt, jij weet waar het ligt

Wij weten wat je nodig hebt, jij weet waar het ligt

Met Wasco RFID-voorraadbeheersysteem grijp je nooit meer mis. We weten exact welke onderdelen verbruikt worden en welke stof liggen te happen in de servicebus. Met deze informatie op zak, adviseert Wasco welke artikelen in de voorraad opgenomen moeten worden en welke geretourneerd kunnen worden naar Wasco omdat ze niet nodig zijn. Hierdoor heb je altijd de juiste onderdelen bij je.