Warm wonen doe je met Wasco - Wasco

Warm wonen doe je met Wasco

Wij zijn er voor jou tijdens deze koude maanden. Met een groot en volledig totaalassortiment aan verwarmingstoestellen en – onderdelen is Wasco jouw groothandel in verwarming. Vloerverwarming, warmtepompen, cv-ketels, leidingsystemen en een compleet assortiment met onderdelen. Heb je vragen? Geen probleem, onze technische specialisten staan je graag te woord. Zij beantwoorden al jouw vragen en helpen je graag verder. 

UITGELICHT: 24/7 storingsservice

Nood aan de man?

Grote kans dat jouw klant je belt met een storing. Wasco is 24/7 bereikbaar voor spoedleveringen van onderdelen.

Kies voor zekerheid! Zet meteen het nummer van de Wasco 24/7 storingsservice in je telefoon, zodat je ons altijd kunt bellen. 06 – 55 18 80 83

Zo kun jij waar en wanneer het nodig is je klant helpen, want die wil je natuurlijk niet in de kou laten staan!

24/7 storingsservice

NIEUWS

🖐️ Handjes tekort? 🖐️

Oei! Dat kan gevolgen hebben voor het op tijd afronden van jouw projecten en opdrachten. Gelukkig zijn er veel manieren om efficiënt om te gaan met jouw werkuren:

👉 Bespaar tijd op je logistiek
👉 Houd grip op je voorraad
👉 Haal de kennis in huis

Efficiënt werken

👉 Bespaar tijd op je logistiek

Je proces efficiënter inrichten kan op veel verschillende manieren. Niet alleen voor grote projecten, maar ook op kleine klussen:

👉 Altijd de juiste voorraad bij je
Krijg grip op je voorraad en zorg dat je de juiste materialen bij je hebt. Hoe je dat inzicht krijgt? Daar hebben we wat handigheidjes voor:

  • Grijp je niet meer mis, omdat je voorraad bepaald is op basis van je werkelijke verbruik, geïnstalleerde toestellen en eigen wensen.
  • Met de Wisselbox heb je altijd de juiste materialen bij je, dat is wel zo efficiënt en brengt geen onnodige kosten met zich mee.

Maak kennis met al onze kennis

Naast het personeelstekort is ook een gebrek aan kennis een struikelblok. Weet je het even niet? Onze afdeling Techniek is er voor jou met specialistisch advies over duurzame oplossingen en berekeningen voor deze oplossingen.

👉 Haal de kennis in huis
Daarnaast moeten steeds meer werkzaamheden verplicht uitgevoerd worden met de juiste certificaten. Haal de kennis in huis met 1 van de opleidingen van WasCollege. Zo kun jij je altijd blijven ontwikkelen. En niet alleen de theorie, maar juist de combinatie met praktijk is zo waardevol. Dat maakt dat je het direct kunt toepassen.

Werk jij aan cv-ketels dan moet je CO-gecertificeerd zijn en met het certificaat F-Gassen op zak kan je  een warmtepomp of airco installeren. Deze opleiding gaat uit van certificering in Categorie 2.

Let op: Nu tijdelijk een subsidie van 1.000 euro. 

Meer over WasCollege

WIST JE DAT....

Je energie kan opslaan in stenen?

In Ecodorp Boekel staat de CESAR warmteaccu, die Cees van Nimwegen na zijn pensioen op eigen houtje ontwikkelt. Het staat voor Centralized Electricity Storage And Recovery en bestaat hoofdzakelijk uit basalt, metaal en steenwol. Deze accu slaat de energie die door 600 pv-panelen wordt opgewekt voor meerdere seizoenen op. De warmteaccu levert 120.000 kWh/jaar aan vloerverwarmingen in de woningen. Via een warmtewisselaar wordt water in een boiler van 6 m3 verwarmd en naar de woningen gestuurd. Bekijk snel de video!

Het PVT-totaalsysteem van Volthera en Vaillant

De opdracht: Voorzie een woning van een duurzame energievoorziening. De gasaansluiting wordt voornamelijk voor het koken gebruikt. De oplossing: Er is een hybride PVT-systeem in de woning geplaatst die energie levert voor elektra, verwarming en warm water.

 

Lees verder

Een PVT-systeem: wat is dat?

PVT (PhotoVoltaic Termical) is een vorm van bronenergie die al jaren bestaat. Het PVT-paneel absorbeert zonlicht en zet dit om in elektra én warmte. Hierdoor kan de stroom en/of het warme water gebruikt worden als bronenergie voor een warmtepomp.

Meer weten?

Zo belangrijk is onderhoud!

We zitten midden in het stookseizoen, de cv-ketels draaien weer volop. Laat jouw klanten weten dat regelmatig onderhoud veel ellende kan voorkomen. Met regelmatig onderhoud van de cv-ketel voorkomen zij storingen, kapotte onderdelen en lekkages. 

Onderhoud cv-ketels

In 2022 subsidie op hybride cv-ketels omhoog

De overstap naar gasloos is groot voor jouw klant. De cv-ketel uitbreiden met een hybride warmtepomp is een makkelijke tussenstap naar gasloos. Vanaf januari 2022 gaat de subsidie voor ISDE (Investering Subsidie Duurzame Energie) extra omhoog en daarmee ook de subsidie op hybride warmtepompen.

Meer warmtepompen

Verwarm met de airco!

De huidige generatie airconditioning systemen kan koelen én verwarmen. Handig voor de hete zomers én voor de koude winterdagen!

Lees snel meer!

Verstopping voorkomen

Het probleem: De verwarming wordt maar gedeeltelijk warm en er zijn temperatuurschommelingen. De ene ruimte is al warm, de andere nog koud. Het lijkt om een verstopping te gaan. Hoe los je dit op?

Lees meer

Hybride warmtepomp uitgelegd

Verduurzamen is tegenwoordig aan de orde van de dag, daar loop jij ongetwijfeld ook tegenaan als installateur. Een van de mogelijkheden is een hybride warmtepomp.

Lees meer

Zoneregeling

Met een zoneregeling worden verschillende ruimtes individueel verwarmt via één centraal systeem. Je kunt per vertrek de temperatuur bepalen. 

Beheers de temperatuur

Waterzijdig inregelen is belangrijk

Waterzijdig inregelen betekent dat de radiatoren dusdanig zijn afgesteld dat precies de hoeveelheid warm water door de installatie stroomt die nodig is om een ruimte optimaal te verwarmen. 

Maar waarom?

Blijf op de hoogte!

Van de Wasco Deals en het Wasco nieuws. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven