Warm wonen doe je met Wasco - Wasco

Warm wonen doe je met Wasco

Bij Wasco weten we dat je het druk hebt en je er alles aan doet om je klant zo goed en snel mogelijk te helpen. Daar willen we je graag bij helpen. Door jou zelf de handvatten en de kennis te geven door middel van trainingen en webinars, met ons uitgebreide assortiment, maar ook met onze diensten. Bijvoorbeeld Prefab radiatoren of we zorgen dat je altijd de juiste voorraad hebt door middel van RFID of een Wisselbox. Toch een onderdeel nodig? In het stookseizoen is Wasco dag en nacht bereikbaar om jou te voorzien van onderdelen. Samen zorgen we ervoor dat jouw klant er deze winter warm bij kan zitten. Zo hoeft jouw klant nooit meer in de kou te staan.

Verschillende manieren van verwarmen:

Te warm, te koud..
Te warm, te koud.. Thuis werken is niet altijd even prettig. Neem bijvoorbeeld een zolderkamer. Waar het afgelopen zomer veel te warm was, is het nu ineens te koud. Wist je dat airconditioners, dankzij hun warmtepompfunctie, ook een prima oplossing zijn voor verwarmen?

Verwarmen met airco

Vloerverwarming
Vloerverwarming Jouw vloerverwarmingstraject verzorgen wij van offerte tot montage. Een vakkundig verlegteam zal het vloerverwarmingsysteem monteren en met systeemgarantie opleveren. Jij hoeft je niet druk meer te maken over voorraad, planning en leveringen.

Jouw vloerverwarmingsproject

Warmtepomptrends
Warmtepomptrends Wat zijn de oorzaken van de stevige groei aan warmtepompen? En welke trends zien we op warmtepompgebied? Dutch New Energy Research zocht het uit. Het Nationaal Warmtepomp Trendrapport 2020 geeft ons interessante inzichten.

Bekijk de warmtepomptrends

Cv-ketels
Cv-ketels Ons assortiment warmtebronnen bestaat uit onder andere pelletkachels, warmtepompen en stadsverwarming. Daar houdt het niet op bij Wasco, want uiteraard hebben wij ook nog cv-ketels in ons assortiment. Check snel de ketel deals van deze maand.

Bekijk de keteldeals

Nummer 1 in onderdelen!

Warm wonen is niet alleen een kwestie van de juiste installatie plaatsen, maar de installatie ook goed onderhouden. En mocht er onverhoopt toch een storing ontstaan, dan wil je dit zo vlot mogelijk voor je klant oplossen. Wasco weet dit al ruim 25 jaar! Daarom hebben wij voor jou het grootste assortiment onderdelen op voorraad liggen en bieden wij diverse diensten die jou helpen om je klant goed en snel te kunnen bedienen. Samen zorgen we ervoor dat jouw klant er altijd warmpjes bij zit! Hoe?

Dat leggen we je hier graag uit!
Wasco Wisselbox
Wasco Wisselbox Cv-ketel vervangen? Met de wisselbox hoef je niet meer na te denken wat je moet bestellen, want voor elke situatie heb jij het juiste materiaal bij je.

Wasco Wisselbox

Voorraadbeheersysteem
Voorraadbeheersysteem Wil je de juiste voorraad altijd in je bus hebben liggen? Dat kan! Met het RIFD-voorraadbeheersysteem is jouw voorraad altijd op maat!

RFID-voorraadbeheersysteem

Prefab radiatoren
Prefab radiatoren Wij regelen de voormontage. Zo hoef jij alleen maar de beugels aan de muur te zetten en de radiator eraan te bevestigen. Dat scheelt tijd en geld.

Prefab radiatoren

24/7 storingsservice
24/7 storingsservice Voor spoedleveringen van onderdelen is Wasco altijd bereikbaar. Je kunt 24/7 een beroep doen op onze storingsservice.

24/7 storingsservice