Diensten sanitair - Wasco

Met onze sanitairdiensten zijn we er voor jou

Wasco zorgt ervoor dat jij je werk zo goed mogelijk uit kunt voeren. Voor ons betekent dit dat wij je als sanitairgroothandel niet alleen een product leveren, maar dat we je ook bijstaan gedurende je hele project. Hiervoor hebben wij meerdere sanitairdiensten ontwikkeld. Met deze handvatten klaar jij iedere klus.

Met onze maatwerkoplossingen zorgen wij ervoor dat jij altijd op het juiste moment de juiste spullen hebt op de plek waar jij dit nodig hebt. Heb je niet het juiste gereedschap om je klus af te ronden? Dan ben je bij Wasco ook zeker aan het juiste adres, want wij voorzien jou van goed gereedschap.

Ben je benieuwd naar onze sanitairdiensten? Hieronder lees je alle informatie. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij onze vestigingen om meer te weten te komen over onze diensten. Wij staan altijd voor je klaar!

Prefab

Prefab bespaart je veel tijd, want je krijgt je sanitair al voorgemonteerd aangeleverd. Dat maakt je werk een stuk makkelijker, sneller en efficiënter. Wel zo handig, want je bent al druk genoeg.

Interesse in prefab?

Bouwlogistiek

Het is natuurlijk heel handig en fijn om je bestelde producten te ontvangen op het juiste moment op de juiste locatie. Met bouwlogistiek zorgen wij ervoor dat dit gebeurt, zodat jij efficiënter kunt werken en je rendement verhoogd wordt.

Bouwlogistiek

Volumebox

Sanitair kan heel breekbaar zijn. Om transportschade zo veel mogelijk te voorkomen, hebben wij de volumebox ontwikkeld. Per woning wordt het keramiek in een kunststof volumebox geleverd.

Volumebox

Goed gereedschap

Is je elektrisch gereedschap of gereedschap met accu toe aan reparatie, kalibratie of keuring? Lever het in bij een vestiging en wij regelen het. Je kan in de tussentijd bij ons vervangend gereedschap huren.

Goed gereedschap

RFID

Wij zorgen ervoor dat je altijd een juiste voorraad hebt. Daarvoor hebben we het RFID-voorraadbeheersysteem. Door alle onderdelen uit ons assortiment te voorzien van een RFID-sticker, zorgen we ervoor dat jij nooit meer misgrijpt.

RFID