Diensten verwarming - Wasco

Met deze diensten helpt Wasco bij jouw project

Wasco is niet alleen een groothandel, maar is veel meer dan dat. Wij helpen onze klanten graag om het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo bieden wij advies van onze verwarmingsspecialisten en hebben we een handige onderdelenzoeker.

Heb je haast, dan bieden we ook een 60-minuten bezorgservice. Ook hebben we een Snelbalie waar bestelde producten zonder problemen op te halen zijn. Tevens zijn we 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar met onze storingsservice.

Voor elke fase van jouw project staan we dus voor je klaar. 

 

Persoonlijk advies

Onze afdeling techniek helpt je graag met vragen. Je kunt ook langskomen op een vestiging waar onze medewerkers veel kennis paraat hebben om je te helpen.

Afdeling techniek

WasCollege

Op het gebied van verwarming bieden we verschillende opleidingen aan met ons WasCollege. Bekijk hier ons aanbod

Opleidingen

60-minuten bezorgservice

Heb je snel een product nodig? Is een onderdeel defect en heb je geen vervanging op voorraad? Dan heeft Wasco de 60-minuten bezorgservice voor je. Binnen een uur leveren we de producten die je nodig hebt waar je bent. Een belletje naar onze vestiging is voldoende.

Zo werkt het

Snelbalie

Bestel online en haal na een uur je bestelling op bij de Snelbalie in één van onze vestigingen. Wachten is dus niet nodig.

Zo werkt het