Efficiënt werken België - Wasco

Efficiënter werken met Wasco

U concentreert zich waarschijnlijk liever op uw werk en klanten, dan dat u druk bent met bestellingen of het zoeken naar onderdelen. Helaas komt dit nogal eens voor. Zonde van uw tijd! Wasco kan u met onderstaande diensten helpen om uw processen efficiënter te laten verlopen. Zo kunt u blijven doen wat u het liefste doet. En tegelijkertijd kosten besparen!

De Wasco onderdelenzoeker

Een onderdeel nodig? Stop met leveranciers bellen of dikke catalogi doorbladeren! Met de unieke Wasco onderdelenzoeker vindt u gegarandeerd sneller het juiste onderdeel. Met behulp van interactieve lijntekeningen en afbeeldingen zoekt u supersnel in 250.000 onderdelen voor verwarming, sanitair, koeltechniek en ventilatie. Met slechts enkele klikken kunt u onderdelen vinden en direct bestellen. Op uw desktop, tablet en mobiel. 

Overtuig uzelf en probeer de onderdelenzoeker!

Onderdelen nachtlevering

Uw werkdag aanvangen met de materialen die u nodig heeft al in uw bestelwagen, zonder dat u extra werk hoeft te doen? Dat kan bij Wasco! Wij kunnen vóór 7:00 ‘s ochtends uw bestelling in uw bestelwagen of op een andere afsluitbare plek leveren.

Ontdek de mogelijkheden

Barcodescanner

Bestellen met de barcodescanner van Wasco biedt u veel tijdwinst en helpt u met het op peil houden van uw voorraden. U hoeft slechts nog barcodes te scannen en de bestelling door te zetten op Wasco.be. Makkelijker kan bijna niet!

Meer informatie

RFID-voorraadbeheersysteem

Hoe zit het met de onderdelenvoorraad in uw bestelwagen, heeft u altijd de juiste artikelen bij u? Of moet u soms toch een extra rit maken naar de groothandel? Dat kost tijd en geld. Met het Wasco RFID-voorraadbeheersysteem grijpt u echter nooit meer mis. U helpt sneller uw klanten en bespaart ook nog eens kosten!

Zo werkt het RFID-voorraadbeheersysteem