Efficient werken Belgie - Wasco

We willen je graag een dienst bewijzen

Bij Wasco weten we dat u het druk heeft. Daarom willen we u graag van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat u snel uw spullen geleverd krijgt, waar en wanneer u maar wenst. Zo heeft u altijd de juiste voorraad. Daarnaast voorzien wij u van handige tools waarmee u efficiënter kan werken dan ooit tevoren. U werkt hiermee sneller en u heeft minder kosten. Zo kunt u ongestoord doorwerken.

Onderdelenzoeker

Bent u op zoek naar onderdelen? Dan bent u bij Wasco helemaal aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van onderdelen. Daarom hebben wij speciaal voor u een unieke onderdelenzoeker ontwikkeld. Zo vindt u gemakkelijk en snel wat u nodig heeft.

Zoek de onderdelen die u nodig heeft

Onderdelen nachtlevering

Altijd de onderdelen die u nodig heeft meteen in de bus als uw werkdag start? Wasco regelt dat!

Ontdek de onderdelen nachtlevering

Barcodescanner

Met de barcodescanner van Wasco kunt u bijzonder snel alle spullen bestellen die u nodig heeft. U hoeft alleen nog maar de barcodes te scannen en de bestelling door te zetten. Makkelijker kan bijna niet.

Wilt u ook bestellen met de barcodescanner?

RFID

Grijp nooit meer mis met het RFID-voorraadbeheersysteem. Door de producten in de bus te voorzien van een RFID-sticker scant u in een handomdraai alle spullen in de bus. Zo weet u precies wat u al heeft en wat u nog moet hebben.

Zo werkt het RFID-voorraadbeheersysteem