Gas op Hybride - Wasco
gas op hybride

Hybride? Nog steeds een aantrekkelijke business

Het fabeltje dat de consument de hybride-warmtepomp al heeft afgeschreven is regelrechte onzin. Energiezuinig en milieuvriendelijk blijven populaire redenen voor consumenten om over te stappen. Kom op 26 september daarom naar onze smaakvolle kennissessie bij het duurzame congrescentrum De St@art in Apenheul. Daar word je wijzer van. We sluiten de avond af met een heerlijke pizza.

  • Wanneer? Donderdag 26 september 2024
  • Hoe laat? Van 16.00 uur tot 20.00 uur
  • Waar? Apenheul, Congrescentrum De St@art, J.C. Wilslaan 31, Apeldoorn
  • Inclusief een drankje en heerlijke pizza’s van Viva La Pizza

Ontvang technisch advies en training van experts van Remeha, Jaga en Wasco. Meld je snel aan voor deze waardevolle sessie!

Meld je aan

Niet wet maar bewustzijn geeft de doorslag

Ook al is de wettelijke verplichting voor hybride warmtepompen weggevallen, de vraag naar duurzame, energiezuinige oplossingen blijft. Wanneer je het beste advies wilt geven, behoort een hybride warmtepomp nog steeds tot één van de aantrekkelijke opties.

Jaga, Remeha en Wasco hebben een mooi programma samengesteld dat jou een leerzame informatieavond over dit onderwerp brengt. Tijdens deze kennissessie ontdek je meer over all-in-one hybride-warmtepompen en over ltv-systemen, uitgelegd door technische experts uit de branche.

Inschrijven is kosteloos
De kosten van de avond nemen wij voor onze rekening, want we spreken je graag weer live. Mocht je na aanmelding verhinderd zijn, dan horen we dit graag zo snel mogelijk. Dit in verband met het beperkt aantal plekken. Dan kunnen we iemand anders blij maken met jouw plekje.

Locatie De St@art

Aan de rand van Apenheul ligt het duurzame congrescentrum De St@art. Dit bijzondere, inspirerende en volledig CO₂-neutrale gebouw is ontworpen door Thomas Rau.

  • Warmte wordt opgeslagen in de grond, om het gebouw bij kouder weer te verwarmen.
  • De vloerbedekking is gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken en autobanden en de koffie komt van een eigen ecologische koffie-project uit Peru.

De perfecte locatie om je bij te praten over verduurzaming!

Routebeschrijving

Programma

16:00 uur – Ontvangst met koffie en wat lekkers

16:30 uurRoel Welsing (Apenheul)
In zijn verhaal laat Roel zien hoe ook in een dierenpark een maatschappelijke missie en een commerciële ambitie elkaar kunnen versterken.

16:50 uur – Thomas de Man (Jaga)
Leer tijdens deze kennissessie hoe je een optimale installatie met lagere CO2-uitstoot kunt realiseren door toepassing van Jaga LT-verwarming én koeling.

17:30 uur – Pauze

18:00 uur – Dick van Dijk (Remeha)
Dick neemt je mee in de zin en onzin van hybride warmtepompen. Welke rol speelt hybride nu en in de toekomst? En welke hybride systemen zijn er?

18:40 uur -Roy Noorderijk (Wasco)
Ben jij al klaar voor de wet- en regelgeving van vandaag én morgen? Roy praat je bij over de benodigde certificeringen en de dagelijkse praktijk van het werken met hybride warmtepompen.

19.00 uurPizza & drankje

20.00 uurAfsluiting