De groothandel in verwarming, Wasco - Wasco

Wasco – jouw groothandel in verwarming

Wasco zorgt voor warmte in koude dagen met een uitgebreid assortiment aan verwarmingen en verwarmingsonderdelen. We hebben niet alleen sinds jaar en dag een brede keuze aan cv-ketels, vloerverwarming en leidingsystemen, ook hebben we een grote catalogus aan alle benodigde onderdelen. Van thermostaten tot convectoren. Ook staan we voorop in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van verwarming en bieden we verschillende merken warmtepompen en complete zonnesystemen aan.

Heb je dat ene onderdeel nodig van dat ene merk cv-ketel dat al jaren niet verkocht wordt? Geen paniek, want onze handige onderdelenzoeker maakt vrijwel alle cv-ketels in Nederland gemakkelijk doorzoekbaar. Zo vind je alle onderdelen die je nodig hebt bij reparatie of installatie van een cv-ketel. Dit geldt niet alleen voor cv-ketels, maar ook voor boilers, warmtepompen, gashaarden en meer. 

Kom je er even niet uit? Dan staan de Wasco verwarmingsspecialisten voor je klaar. Zij voorzien je graag van advies. Onze adviseurs weten alles van cv-ketels, warmtepompen en leidingsystemen, maar ook van de benodigde toebehoren zoals rookgasafvoer en regelingen.

Advies is niet de enige dienst die wij leveren. Je kan bij ons terecht voor onze 60-minuten bezorgservice, de Snelbalie en we hebben een 24/7 storingsservice. Daarnaast bieden onze opleiders van WasCollege verschillende opleidingen aan op het gebied van verwarming. Bij ons kan je niet alleen een CO-certificering halen, maar ook opleidingen volgen voor bijvoorbeeld F-gassen, ISSO 72 of het inregelen van cv-installaties.

Kortom, Wasco is dé verwarmingsgroothandel voor jou!

Assortiment

Wasco heeft een breed assortiment op het gebied van cv-ketels, warmtepompen, vloerverwarmingen en leidingsystemen. Daarnaast bieden wij ook alle benodigde toebehoren, zoals thermostaten, rookgasafvoer, radiatoren en regelingen. Veel is uit voorraad leverbaar en alles is te bestellen in de webshop.

Bekijk ons assortiment

Persoonlijk advies

Onze verwarmingsspecialisten staan voor je klaar om je te adviseren over alles dat met verwarming en installatie te maken heeft. Neem contact op met onze adviseurs, of kom langs bij één van onze vestigingen.

Laat je adviseren

Diensten

Bij Wasco staan we voor je klaar. Heb je snel een onderdeel nodig, dan bieden we een 60-minuten bezorgservice. Waarmee we, je raadt het, binnen een uur materialen of onderdelen persoonlijk aan je bezorgd hebben. Ook hebben we een Snelbalie en 24/7 storingsservice.

Bekijk onze diensten

Onderdelenzoeker

Ons onderdelenassortiment is gemakkelijk te doorzoeken met onze handige onderdelenzoeker. Deze maakt specifieke onderdelen heel simpel vindbaar door middel van een interactieve lijntekening van vrijwel alle verwarmingsapparatuur die in Nederland te koop is.

Zoek een onderdeel

Opleidingen

Ben je van plan om je te ontwikkelen? Dan is Wasco de verwarmingsgroothandel die je daarbij helpt. Ons WasCollege biedt verschillende opleidingen, zoals het behalen van een CO-certificering of F-gassen.

Bekijk onze opleidingen