Gestructureerd Storing Zoeken in Ketels - Wasco

<< Terug naar overzicht

Opleiding: Gestructureerd Storing Zoeken in Ketels

Vind die storing!

Een storing in de cv-ketel is een vervelend probleem. Hoe kan je zo snel mogelijk die storing opzoeken en verhelpen voor jouw klant? Een gestructureerde manier van zoeken kan je hierbij helpen. WasCollege biedt daarvoor de opleiding Gestructureerd Storing Zoeken in Ketels.

Aanmelden opleiding

Inhoud training

De opleiding is bedoeld voor iedereen die storingen oplost aan cv-ketels of die structureel deze werkzaamheden uitvoert kan deze opleiding volgen. Ook iemand die hier al ervaren in is kan gebruikmaken van de methode die wordt geleerd tijdens deze opleiding. Het is een pre om basiskennis te hebben van de installatietechniek en van het meten aan cv-toestellen. Specifieke kennis van gasverbruikstoestellen is ook relevant. Je leert tijdens deze opleiding:

  • Een vaste structuur manier van werken, want daarmee lokaliseer je snel en effectief een storing en los je het probleem op. Dit bespaart een hoop tijd. Er wordt hiervoor gebruikgemaakt van toesteltaken, waarneembare kenmerken, onderdelen en randvoorwaarden.

Met deze methode maakt het niet uit of je een toestel wel of niet goed kent, want je kunt het probleem snel herkennen en oplossen. Deze methode is door de opleiders van Wasco een aantal jaar geleden ontwikkeld samen met TNO Technische Menskunde. Deze is volledig op de installatietechniek verfijnd.

Praktische informatie

  • Duur: Deze opleiding duurt één dag
  • Locatie: Wasco Energie Centrum in Twello
  • Tijd: 9.00 uur – 16.00 uur
  • Kosten: Deze opleiding kost € 195,- (exclusief btw). Voor dit bedrag kun je niet alleen de opleiding volgen, maar krijg je ook het lesmateriaal, een lunch en het certificaat.
  • Subsidie: Voor deze opleiding kun je mogelijk gebruik maken van de Wij Techniek-subsidie (voorheen OTIB). Meer informatie hierover vind je op de Wij Techniek-website.
  • Annuleren: Heb je je aangemeld voor de opleiding? Bij annulering tot uiterlijk één maand voor de startdatum zijn geen kosten verschuldigd. Bij annulering na deze termijn is het totale opleidingsbedrag verschuldigd. Voor meer informatie, bekijk de algemene voorwaarden van WasCollege.

Blijf op de hoogte!

Zit er nu geen geschikte datum tussen of was je net te laat en zit de opleidingsdag vol? Meld je hier aan voor de WasCollege nieuwsbrief. Zodra er nieuwe opleidingsdata online worden gezet, sturen we je een mail. Zo mis je niks en kun je je altijd aanmelden voor een datum die bij jou past.

Opleidingsgroepen

  • Op dit moment zijn er geen nieuwe opleidingsdata beschikbaar.

Als er geen groep geselecteerd kan worden in het formulier, betekent dit dat alle groepen vol zitten. Er zullen spoedig nieuwe groepen volgen.