Gestructureerd Storing Zoeken in Ketels - Wasco

<< Terug naar overzicht

Opleiding: Gestructureerd Storing Zoeken in Ketels

Wil je de methodiek van het storing zoeken in cv-ketels onder de knie krijgen? WasCollege biedt daarvoor de opleiding Gestructureerd Storing Zoeken in Ketels. Hier leer je een vaste structuur manier van werken, want daarmee lokaliseer je snel en effectief een storing en los je het probleem op. Dit bespaart een hoop tijd. Er wordt hiervoor gebruikgemaakt van toesteltaken, waarneembare kenmerken, onderdelen en randvoorwaarden. 

Met de methode die je leert bij deze opleiding maakt het niet uit of je een toestel wel of niet goed kent, want je kunt het probleem snel herkennen en oplossen. Deze methode is door de opleiders van Wasco een aantal jaar geleden ontwikkeld samen met TNO Technische Menskunde. Deze is volledig op de installatietechniek verfijnd. 

Voor wie?

Iedereen die storingen oplost aan cv-ketels of die structureel deze werkzaamheden uitvoert kan deze opleiding volgen. Ook iemand die hier al ervaren in is kan gebruikmaken van de methode die wordt geleerd tijdens deze opleiding.

Vooropleiding

Het is een pre om basiskennis te hebben van de installatietechniek en van het meten aan cv-toestellen. Specifieke kennis van gasverbruikstoestellen is ook relevant.

Duur van de opleiding

Deze opleiding duurt een dag. In de middag doe je een aantal testen. Na de opleiding ontvang je het Wasco Certificaat Gestructureerd Storing Zoeken in Cv-ketels.

Planning en kosten

De opleiding staat gepland op de volgende dag:

19 december

Deze opleiding kost € 125,- (exclusief btw). Hiervoor krijg je een dag les met het lesmateriaal erbij, je krijgt een eindtest en het certificaat van ons en je krijgt een lunch.  

 

Inschrijven

Aanmelden voor deze opleiding kan via onderstaand formulier.