Kennis België - Wasco

Maak kennis met onze kennis

Met de juiste kennis ter beschikking wordt uw werk een pak aangenamer. Wasco is daarom meer dan alleen een groothandel. Wij delen graag onze kennis!

  • Ons team heeft jarenlange praktijkervaring met alle soorten HVAC-installaties, service- en onderhoud.
  • Brede kennis van onderdelen voor verwarming, sanitair, koeltechniek en ventilatie.
  • Bekendheid met de Belgische markt, leveranciers en producten.
  • Specifieke kennis over deelgebieden in de installatietechniek.
  • Gedegen technisch advies voor service- en onderhoudsprojecten en installaties.

Ervaren specialisten

Het team van Wasco Onderdelen bestaat uit ervaren HVAC-specialisten. Zij hebben jarenlang gewerkt als bijvoorbeeld installateur of service- en onderhoudsmonteur. Wasco kan u daarom goed adviseren over specifieke HVAC-onderwerpen zoals utiliteit, meetapparatuur en pompen. Neemt u contact met ons op, dan spreekt u altijd met een ervaren vakgenoot!

Advies nodig?

Brede kennis

Dankzij goede contacten met leveranciers en ruime ervaring in de branche, is Wasco zeer goed bekend met de gangbare installatieproducten en onderdelen in België. Of het nu gaat om verwarming, sanitair, koeltechniek of ventilatie. In Nederland is Wasco zelfs al bijna 30 jaar onbetwist marktleider op het gebied van onderdelen en service- en onderhoud!

Contact

U kunt ons gratis bellen op nummer 0800 407 20 of live chatten op Wasco.be. E-mailen kan naar onderdelen@wasco.be.
WhatsAppen kan ook! App naar 0472 387 164. Handig wanneer u bijvoorbeeld op locatie een foto wilt delen van een onderdeel of installatie.

Neem contact op

Nieuwsbrief en sociale media

Geïnteresseerd in wat er speelt rond Wasco en in uw branche? Schrijf u gratis in voor de Wasco Nieuwsbrief en volg ons op de sociale media. We posten regelmatig nieuws, tips, aanbiedingen en andere zaken om u te helpen, te informeren en, zo nu en dan, te vermaken. Wasco is te vinden op LinkedIn, Facebook en YouTube.

Vind onze social media-kanalen