Diensten onderdelen - Wasco

Wasco staat tot je dienst

Soms loop je ergens tegenaan waar je in je eentje niet helemaal uitkomt. Hoe fijn is het dan als er hulp komt? Met onze diensten staan wij altijd voor je klaar, want Wasco is jouw onderdelengroothandel met meer dan alleen producten.

Wasco zorgt er bijvoorbeeld voor dat je geleverd krijgt waar en wanneer jij wilt. Dat kunnen we bijvoorbeeld ’s nachts doen in je bus of op de locatie waar jij aan de slag moet. Heb je met spoed iets nodig buiten de reguliere openingstijden? Onze 24/7 storingsservice zorgt dat jij verder kan.

Minstens zo belangrijk als op het juiste moment en op de juiste plek geleverd krijgen, is efficiënt kunnen werken. Wij helpen je graag om zo efficiënt mogelijk aan de slag te kunnen gaan. Hiervoor hebben wij bijvoorbeeld het RFID-voorraadbeheersysteem ontwikkeld en wij helpen je met planmatig onderhoud.

Gereviseerde onderdelen

Wasco werkt graag mee aan circulariteit en daarom leveren wij nu gereviseerde onderdelen. Met het reviseren van ventilatoren voor cv-ketels en warmtepompen hebben we de eerste stap gezet in de refurbished markt. Later zullen ook andere onderdelen volgen. Deze gereviseerde onderdelen zorgen ervoor dat oudere apparaten langer mee kunnen. Soms zijn nieuwe onderdelen voor deze apparaten niet meer leverbaar, maar is de installatie toch te repareren met een gereviseerd onderdeel. Daarnaast zit er een langere garantie op deze gereviseerde onderdelen, namelijk 5 jaar t.o.v. van 1-2 jaar fabrieksgarantie bij een nieuw onderdeel.

Met gereviseerde onderdelen bespaar je energie en grondstoffen, doordat oude producten worden hergebruikt. Dit zorgt ook voor een vermindering van de CO2-uitstoot en de ecologische voetafdruk. Daarnaast zijn gereviseerde onderdelen voordeliger dan nieuwe onderdeel.

Bekijk ons assortiment gereviseerde onderdelen

Lever je oude ventilatoren in

Bij de Wasco-vestigingen kun je nu je oude ventilatoren uit cv-ketels en warmtepompen inleveren. Hiervoor krijg je 2 euro per ingeleverde ventilator en daar hoef je verder niks voor te doen. Wasco kijkt met haar revisiepartner of de ventilatoren hersteld kunnen worden en zullen deze ventilatoren vervolgens als gereviseerd onderdeel aanbieden. Inleveren van je ventilatoren kan bij alle vestigingen aan de balie.

Wasco-vestigingen

Biral Snel Service

Wanneer je snel een vervangende pomp nodig hebt, ben je bij Wasco helemaal aan het juiste adres. Doordeweeks kunnen wij overdag binnen één uur een pomp op locatie afleveren. Buiten kantoortijden kan dit binnen twee uur.

Biral Snel Service

WasCollege

WasCollege, het opleidingsinstituut van Wasco, biedt verschillende (landelijk erkende) opleidingen voor installateurs. Zo kun jij je altijd blijven ontwikkelen. Onze trainers hebben een ruime (praktijk)ervaring in de installatietechniek en kunnen jou daardoor alles vertellen wat je moet weten.

Theorie én praktijk

Beheer op afstand

Met beheer op afstand kun jij, zonder langs te gaan bij je klant, de cv-ketel monitoren. Zo kun jij op afstand zien of er onderhoud nodig is bij je klant, krijg je meteen door dat er storingen zijn en je kunt er storingen mee voorkomen.

Beheer op afstand

Barcodestickers

Snel bestellen, dat maakt jouw werk een stuk makkelijker. Daarvoor leveren wij barcodestickers. Dan hoef je in je eigen magazijn alleen maar je telefoon erbij te pakken, de Wasco app te openen, te scannen en bestellen maar!

Barcodestickers

Gereedschapsservice

Moet je elektrische gereedschap of gereedschap met accu gerepareerd worden? Of is het tijd voor certificering, keuring of kalibratie? Bij onze vestigingen regelen we het voor je, als onderdeel van onze gereedschapsservice.

Gereedschapsservice

Advies

Onze specialisten staan voor je klaar. Als nummer 1 groothandel in onderdelen, weten wij natuurlijk ook alles over deze producten.

Onderdelenadvies
24/7 Storingsservice

Wasco 24/7 storingsservice

Wasco is altijd bereikbaar voor de spoedlevering van onderdelen. Je kunt daarvoor een beroep doen op onze storingsservice. Je hoeft je klant nooit in de kou te laten staan, want met Wasco’s 24/7 storingsservice heb je altijd het onderdeel dat je nodig hebt.

Wasco 24/7 storingsservice

60 minuten bezorgservice

Sta je dan, bij je klus en je mist net een onderdeel. Wees maar niet bang, Wasco helpt je verder. Met de 60 minuten bezorgservice bezorgen wij binnen een uur de onderdelen die je nodig hebt, als ze bij de vestiging op voorraad liggen.

60 minuten bezorgservice

Nachtdistributie

In de nacht leveren wij onze onderdelen. Tijdens de nachtdistributie bevoorraden we onze vestigingen, zodat jij nooit misgrijpt, en we leveren rechtstreeks in jouw bus. Of we doen dit op een andere locatie naar keuze.

Wasco nachtdistributie

RFID

De onderdelen uit ons assortiment hebben een RFID-sticker. Door deze te scannen heb je makkelijk en snel een overzicht van welke onderdelen in je bus liggen en je ziet meteen welke artikelen incourant of verouderd zijn. Zo heb jij altijd je voorraad op orde.

RFID