Diensten onderdelen - Wasco

Wasco staat tot je dienst

Soms loop je ergens tegenaan waar je in je eentje niet helemaal uitkomt. Hoe fijn is het dan als er hulp komt? Met onze diensten staan wij altijd voor je klaar, want Wasco is jouw onderdelengroothandel met meer dan alleen producten. 

Wasco zorgt er bijvoorbeeld voor dat je geleverd krijgt waar en wanneer jij wilt. Dat kunnen we bijvoorbeeld ’s nachts doen in je bus of op de locatie waar jij aan de slag moet. Heb je met spoed iets nodig buiten de reguliere openingstijden? Onze 24/7 storingsservice zorgt dat jij verder kan. 

Minstens zo belangrijk als op het juiste moment en op de juiste plek geleverd krijgen, is efficiënt kunnen werken. Wij helpen je graag om zo efficiënt mogelijk aan de slag te kunnen gaan. Hiervoor hebben wij bijvoorbeeld het RFID-voorraadbeheersysteem ontwikkeld en wij helpen je met planmatig onderhoud. 

24/7 Storingsservice

Wasco 24/7 storingsservice

Wasco is altijd bereikbaar voor de spoedlevering van onderdelen. Je kunt daarvoor een beroep doen op onze storingsservice. Je hoeft je klant nooit in de kou te laten staan, want met Wasco’s 24/7 storingsservice heb je altijd het onderdeel dat je nodig hebt.

Wasco 24/7 storingsservice

60 minuten bezorgservice

Sta je dan, bij je klus en je mist net een onderdeel. Wees maar niet bang, Wasco helpt je verder. Met de 60 minuten bezorgservice bezorgen wij binnen een uur de onderdelen die je nodig hebt, als ze bij de vestiging op voorraad liggen. 

60 minuten bezorgservice

Nachtdistributie

In de nacht leveren wij onze onderdelen. Tijdens de nachtdistributie bevoorraden we onze vestigingen, zodat jij nooit misgrijpt, en we leveren rechtstreeks in jouw bus. Of we doen dit op een andere locatie naar keuze. 

Wasco nachtdistributie

Barcodestickers

Snel bestellen, dat maakt jouw werk een stuk makkelijker. Daarvoor leveren wij barcodestickers. Dan hoef je in je eigen magazijn alleen maar je telefoon erbij te pakken, de Wasco app te openen, te scannen en bestellen maar!

Barcodestickers

Biral Snel Service

Wanneer je snel een vervangende pomp nodig hebt, ben je bij Wasco helemaal aan het juiste adres. Wij leveren razendsnel Biral-pompen op de plek waar jij het nodig hebt. 

Biral Snel Service
afdeling Techniek - Bob legt uit

Advies

Onze specialisten staan voor je klaar. Als nummer 1 groothandel in onderdelen, weten wij natuurlijk ook alles over deze producten. 

Onderdelenadvies