Diensten onderdelen - Wasco

Wasco staat tot je dienst

Soms loop je ergens tegenaan waar je in je eentje niet helemaal uitkomt. Hoe fijn is het dan als er hulp komt? Met onze diensten staan wij altijd voor je klaar, want Wasco is jouw onderdelengroothandel met meer dan alleen producten. 

Wasco zorgt er bijvoorbeeld voor dat je geleverd krijgt waar en wanneer jij wilt. Dat kunnen we bijvoorbeeld ’s nachts doen in je bus of op de locatie waar jij aan de slag moet. Heb je met spoed iets nodig buiten de reguliere openingstijden? Onze 24/7 storingsservice zorgt dat jij verder kan. 

Minstens zo belangrijk als op het juiste moment en op de juiste plek geleverd krijgen, is efficiënt kunnen werken. Wij helpen je graag om zo efficiënt mogelijk aan de slag te kunnen gaan. Hiervoor hebben wij bijvoorbeeld het RFID-voorraadbeheersysteem ontwikkeld en wij helpen je met planmatig onderhoud. 

Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om je kennis op peil te houden. De branche verandert in een razendsnel tempo. Jij wilt meegaan in deze ontwikkelingen en Wasco helpt je daar graag bij. Wij adviseren je over alles wat met duurzaamheid te maken heeft en geven je de handvatten om jouw klant zo goed mogelijk te adviseren over subsidiemogelijkheden. Maak kennis met al onze kennis. 

Snel leveren

Wij vinden het belangrijk dat jij nooit zonder de producten zit die je nodig hebt. Daarom bieden wij verschillende diensten waarmee we ervoor zorgen dat jij zo goed en zo snel mogelijk geleverd krijgt wat je nodig hebt, wanneer jou dat het beste uitkomt.

Snel leveren

Altijd leveren

Niets is vervelender dan een onderdeel nodig hebben, maar niet weten hoe je eraan moet komen. Als je klant bent bij Wasco heb je dat probleem niet. Wasco levert, waar en wanneer jij maar wilt. Ook buiten kantoortijden.

Altijd leveren

Wasco 24/7 storingsservice

Wasco is altijd bereikbaar voor de spoedlevering van onderdelen. Je kunt altijd een beroep doen op onze storingsservice. Je hoeft je klant nooit in de kou te laten staan, want met Wasco’s 24/7 storingsservice heb je altijd het onderdeel dat je nodig hebt.

Wasco 24/7 storingsservice

Overal leveren

Wij zijn altijd in de buurt. Met meer dan 30 vestigingen in Nederland hoef je nooit ver te reizen om even bij ons naar binnen te lopen. Heb je geen tijd om naar ons te komen? Dan komen wij naar jou, op het moment dat jou het beste uitkomt.

Overal leveren

Efficiënt werken

Wasco wil dat jij zo min mogelijk tijd verliest, want jouw tijd is kostbaar. We weten ook hoe druk je bent, dus we willen je graag van dienst zijn om je zo efficiënt mogelijk aan de slag te laten gaan. Dit doen we door ervoor te zorgen dat je de juiste voorraad en de juist tools hebt.

Efficiënt werken

Kennis

Kennis wordt steeds belangrijker in deze snel veranderende wereld. Wij hebben veel mensen in huis met kennis en zij delen dat graag met jou. Zo weten wij veel over duurzaamheid en over hoe jij je klant nu het beste kunt adviseren over subsidies en duurzaamheid.

Kennis