Saniman: voor iedereen die bezig is met sanitair Koppeling Saniman Kennis

De SaniMan is er voor iedereen die zich bezighoudt met sanitair!

Of je nu loodgieter of showroommedewerker bent, werkvoorbereider of badkameradviseur. Wij houden jou met de SaniMan op een luchtige en leuke manier op de hoogte van al het reilen en zeilen in de sanitairbranche. Dit doen we met ons magazine vol met trends, nieuws en van alles. Dat lees je zo weg! Maar de SaniMan is nu ook digitaal met leuke en interessante video’s.

Bekijk de SaniMan magazines

SaniMan magazine 2022

In het SaniMan magazine zijn we ‘Aan de balie bij Monica’, lees je over het installatievak van vader op zoon, hoe mindervalide sanitair ook modern is en over alle trends van dit moment.

Lees nu!

SaniMan op de SHK

Voor jou zijn wij op bezoek geweest op de SHK in Essen. We zijn daar natuurlijk langs alle sanitairleveranciers gelopen en Rob heeft ze het hemd van hun lijf gevraagd. In zijn vlogs laat hij je de nieuwste innovaties zien.

Bekijk de vlogs

SaniMan video's

Mogen we jullie voorstellen aan Rob en Koen? Zij geven in 5 afleveringen een kijkje in de keuken van fabrikanten, collega/vakmannen en bij onszelf, Wasco.

Ga er maar lekker voor zitten

Wasco Sanitair

Als groothandel in sanitair kunnen wij veel voor jou betekenen. Met ons brede assortiment bieden wij alles wat je nodig hebt, van artikelen tot diensten. Wij staan klaar voor je wanneer je bezig bent in de woningbouw, met een hotel- of recreatieproject of wanneer je een klus hebt op het gebied van kleine utiliteit. Wasco denkt graag mee, adviseert en levert!

Lees meer

Saniman 2022
Saniman 2022 - Trends
- SaniSenior: Mindervalide sanitair
- Dozen: Verpakkingsloos leveren
- Geloven in het vak

>> Lees online

Saniman 2021
Saniman 2021 - Gadgets
- Druiper: voorkomen of verzuipen
- Badhotel Renesse renoveert
- Sluipmoordernaar legionella

>> Lees online